Vi jobber idag med å ferdiggjøre den norske nettsiden,
og den er rett rundt hjørnet!
Vi gleder oss til å høre responsen fra dere!

Hvor kan du få tak i Husse produkter?

Lokaliser din lokale leverandør

Velkommen til Husse! Vi er spesialister på fôr og næringsvitenskap, som betyr at vi kan tilby fôr av høyeste kvalitet som passer akkurat din hund eller katt. Vår kunnskap er din trygghet som kjæledyreier, vi sørger for at du får riktig fôr som passer behovene til din katt eller hund. I tillegg, tilbyr vi gratis hjemlevering.

Er du usikker på hvilket fôr som er best for ditt kjæledyr? Hos Husse er vi glade for å kunne hjelpe deg. Ikke nøl med å ta kontakt med oss via telefon eller epost. Sammen vil vi hjelpe deg med å finne et fôr som passer ditt kjæledyr, basert på rase, alder, vekt, aktivitetsnivå og helse.

Husses lokale leverandører gir deg, vår kunde, en sikker og kunnskapsrik kontakt når du handler hos oss. Vi gir deg en personlig kontakt, topp service og et nært kundeforhold. Som vår kunde er du alltid vår høyeste prioritet og våre leverandører jobber hardt for å sørge for at du er 100% fornøyd med vår service, hjemlevering og produkter. Våre kunder er meget lojale og mange forblir kunde i flere år grunnet kundeforholdet de får til våre leverandører. Vi strever alltid etter å forsikre tett samarbeid med våre leverandører og kunder. For oss i Husse er det veldig viktig at alle våre kunder er 100% fornøyde med våre leverandører, hjemleveranse og at de er så fornøyde at de anbefaler oss videre til andre kjæledyreiere.

Hos Husse hjelper vi deg med deg beregne forbruket til ditt kjæledyr og sette opp en fast levering, slik at du slipper å tenke på å bestille hver gang fôrtønnen nærmer seg tom. Vi kontakter deg når det nærmer seg tiden for din levering tar vi kontakt og finner et tidspunkt som passer deg. Det kunne ikke vært enklere!

Scroll