Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Hvordan får kjæledyr lopper og flått?

Kjæledyr kan lett få lopper når de er utendørs, så hunder og katter som tilbringer tid utendørs er like utsatt. Men fordi hunder går oftere utendørs enn katter, har de en høyere risiko for å få flått mens de går i skogen eller gjennom høyt gress fra vår til høst. Utekatter kan plukke opp flått på samme måte.

Lopper og flått utgjør en trussel for mennesker, og de kan hoppe fra kjæledyrets pels eller sengetøy ned på huden din.

Lopper er den vanligste årsaken til hudsykdommer hos hunder og katter. Tegn inkluderer intens kløe, hårtap (spesielt like foran halen), skorper og rød, irritert hud, som kan føre til hudinfeksjoner. Lopper er oftest lagt merke til på en hunds mage, halebunnen og hodet. Mye kløing og hårtap er også tegn på at lopper kan feste seg hos katten din. Sjekk spesielt nakken og rundt halebunnen.

Flått fester seg oftest nær hodet, nakken, ørene eller potene. På katter finnes de vanligvis rundt ørene og øynene. Hvis du finner en flått på kjæledyret ditt, prøv å fjerne den så snart som mulig.

 

Forebygging er nøkkelen

For å hjelpe deg med å holde kjæledyret ditt og familien din trygge, har vi laget en rekke aktuelle frastøtende produkter. Laget med eteriske oljer, er de et naturlig alternativ for varig beskyttelse mot lopper og flått når de brukes regelmessig. Spør din Husse ernæringsfysiolog om hvilket produkt som passer for kjæledyret ditt, og følg instruksjonene. Ikke glem å spraye kjæledyrets habitat for å unngå forurensning.

Sjekk kjæledyrene dine regelmessig hvis du bor i et område der flått er utbredt, spesielt hvis han tilbringer mye tid ute. Du bør også vaske kjæledyrets sengetøy og støvsuge regelmessig for å redusere antallet lopper i hjemmet ditt.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.