Cavalier King Charles Spaniel

Veldig kjærlig hun uten noe aggressivitet

Cavalier King Charles Spaniel er en rase av små spanieler som ofte klassifiseres som miniatyrer. Det er en flott ledsagerhund - de er fulle av energi og helt fri for tegn på aggresjon.

icon

Opprinnelsesland:

Storbritannia
icon

FCI -klassifisering:

Gruppe IX, seksjon 7, engelske miniatyr spaniels
icon

Karakter:

sosial, kjærlig, modig, tålmodig, leken
icon

Farge:

svart og beige, tricolor, blenheim
icon

Vekt:

Mann: 5,9 - 8,2 kg, Kvinne: 5,9 - 8,2 kg
icon

Høyder:

Mann: 30 - 33 cm, Kvinne: 30 - 33 cm
icon

Levetid:

fra 9 til 14 år

Cavalier King Charles Spaniel valper

Cavalier King Charles Spaniel -valper er raske elever, så lenge de synes treningen er morsom og læreren er blid og tålmodig. I løpet av undervisningen av de grunnleggende kommandoene må du ha tålmodighet og ikke forvent umiddelbare resultater. En klikker kan være et flott hjelpemiddel i treningen med kavaler King Charles spaniel valper. Du kan bruke lyden av klikkeren til å gi hunden din et tydelig signal på at han gjorde noe bra. Etter klikkelyden skal du alltid gi hunden din en belønning, helst en velsmakende godbit. Cavalier King Charles spaniel valper har stor appetitt, så velsmakende godbiter kan motivere dem til å jobbe enda hardere. Ikke vær for mild med valpen din - du må være streng, men forsiktig. Jo mer valpen din trives, jo raskere kan du forvente å se resultater. Cavalier King Charles Spaniel er en liten hunderase, så du må velge en diett som passer for valper av små hunderaser - Valp Mini vil være perfekt for valpen din.

Cavalier King Charles Spaniel ernæring

Cavaliers er ikke så kresne når det gjelder mat, noen vil til og med si at de har god matlyst. Hunder av denne rasen kan lett tilpasse seg nye levekår, så en diettendring bør ikke være et stort problem. Både våt og tørr mat kan fungere bra for en hund av denne rasen. Husk alltid å velge riktig formula for hundens alder og størrelse. Cavalier King Charles Spaniel er klassifisert som en liten hunderase - Optimal Mini er et komplett kosthold for små hunder som vil gi hunden din alle nødvendige næringsstoffer og alle vitaminer og mineraler hunden din kan trenge.

Anbefalt for Cavalier King Charles Spaniel voksne:

Optimal Mini | Komplett ernæring for aktive hunder av små raser

Optimal Mini passer for små raser med høyere energibehov. Størrelsen er tilpasset kjevene til små og mini-raser for å støtte mekanisk rengjøring av tennene.
energy_plus
Energi+
immune_system
Immunitetsstøtte
Rasestørrelse: Små raser
Protein: 29.0% (80% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 18.0%
Sjekk det ut

Sensitive Ocean Care Mini | Hypoallergisk tørrfôr for små hunderaser med sensitiv fordøyelse og hud

Ocean Care Mini er et glutenfritt produkt som passer for hunder som lider av allergier og/eller sensitive fordøyelsessystemer. Med laks som eneste animalske protein i oppskriften og tilpasset størrelse for kjevene til små- og miniraser.
gluten_free
Glutenfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Små raser
Protein: 24.0% (75% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 14.0%
Sjekk det ut

Beskrivelse

Cavalier King Charles Spaniel er en veldig sosial hund som aldri viser noen aggressiv oppførsel. Rasen ble først og fremst brukt som våpenhunder og senere ble de en favoritt blandt kongelige over hele verden.

Opprinnelse

Selv om Cavalier King Charles Spaniels for tiden er kjent for å være fantastiske ledsagere, var opprinnelseshistorien litt annerledes. Cavalier King Charles Spaniels har opprinnelig blitt avlet som jakthunder av engelsk kongefamilie. En rød og hvit spaniel fra Italia eller Malta antas å være en stamfar til rasen. Denne spesielle hunden har blitt krysset med østlige hunderaser, noe som resulterte i en hund som ligner det gjeldende utseendet til Cavalier King Charles Spaniel. På 1500 -tallet har hunder av denne rasen blitt en typisk følgesvenn for mange adelskvinner - under reiser underholdt de ikke bare damene, men hjalp dem med å varme fanget og hendene. Bilder som ligner Cavalier King Charles Spaniel finnes i maleriet av Rubens, Rembrandt eller van Dycke.

Utseende

Cavalier King Charles Spaniel er en liten hund fra miniatyr spanielgruppen. Disse hundene har en silkemyk pels. Skallen deres er nesten flat, snuten er ganske kort og de har utstående øyne. Ørene til Cavalier er lange, høyt oppe på hodet og dekket med lange hår. Cavaliers har korte og ganske kompakte kropper og rette rygger. Korte ben som fremstår sterke og som også er dekket av en lang pels. På halene har Cavalier King Charles Spaniels tykke hår og selve halen sitter aldri over streken skapt av deres rette rygg.

Atferd

Cavalier King Charles Spaniel er en rase av veldig vennlige og omgjengelige hunder. De utgjør en flott familiehund, da de pleier å komme godt overens både med mennesker og andre dyr. Det er aldri rapportert tegn på aggresjon hos hunder av denne rasen. De er ganske energiske og alltid klare til å spille. Cavaliers er ganske følsomme hunder som danner nære og sterke bånd med sine eiere. De liker ikke å være alene i lengre perioder. Hvis du tilbringer mye tid borte fra hjemmet, kan du tilby hunden din et selskap. Cavaliers kommer godt overens med andre hunder, katter og til og med kaniner. Hunder av denne rasen kan raskt tilpasse seg nye steder eller situasjoner - hvis du reiser mye, kan Cavalier bli en flott reisevenn.

Krav

Cavaliers korte snute gjør hunder av denne rasen er mer utsatt for overoppheting. I løpet av sommeren skal du prøve å unngå lange turer når solen er på sitt høyeste. Planlegg din typiske aktivitet og spilletid for kvelden, når det er litt kaldere. Hunder med store utstående øyne er mye mer utsatt for øyeskader, så hold alltid øye med hunden din når de leker med andre hunder.

Daglig pleie

Selv om daglig omsorg for Cavalier ikke vil forårsake noen problemer, selv for nye hundeeiere, må du være konsekvent. Pelsen til Cavalier skal se naturlig ut, så den er vanligvis ikke trimmet eller barbert. Cavaliers røyter ikke for mye, så du bør ha det bra med å børste de én gang i uken. Den lengre pelsen på ørene og potene kan bli flokete, så vær ekstra oppmerksom på den når du børster hunden din.

Perfekte produkter for Cavalier King Charles Spaniel

Optimal Mini, 2 kg | Glutenfritt tørrfôr designet for å møte høye energibehov

Inneholder optimale nivåer av protein og fett for å opprettholde mager muskelmasse

kr 209,00

Sensitive Ocean Care Mini, | Glutenfri oppskrift med én enkelt animalsk proteinkilde

Med omega-fettsyrer for å støtte hud og en skinnende pels

kr 209,00

kr 459,00

Valp Mini, 2 kg | Dry food that supports the developmental needs of small breed puppies

High protein & fat content for an optimal intense growth

kr 209,00

Hadde kjæledyret ditt noen spesielle behov eller tilstander som ikke er typiske for rasen?

Ta vår korte quiz og finn ut hva vi foreslår for ditt kjæledyr.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.