L-Karnitin

L-Karnitin

L-Karnitin for økt forbrenning.

L-Karnitin er ikke en reel aminosyre, men grunnet sin struktuelle likhet klassifiseres den normalt sammen med aminosyrene. Den er også kjent som viamin BT.

L-Karnitin er syntesert fra de essensielle aminosyrene lysine og methionin, men tilstrekkelige mengder B1(thiamine) og B6 (pyridoxine) skal også være tilstede.

L-Karnitin er en viktig komponent i forbrenningen av fett. L-Karnitin transporterer fettsyrer til mitokondriene i cellen slik at fettet kan konverteres til energi.

1. Behovet for tilskudd av L-Karnitin oppstår først når energibehovet til hunden øker. Kroppen stimuleres da til å starte omdanningen av fett til energi. For hardtarbeidende hunder på jakt, under trening, eller løp kan det derfor være fordelaktig med tilskudd av L-Karnitin. Det er derfor det er tilsatt Husse Optimal Energi. Kombinasjonen av høyt fettinhold i fôret sammen med L-Karnitin sikrer optimal energiforsyning til aktive hunder med økt energibehov.

2. Et annet bruksområde er ved ønsket vekttap. For hunder som sliter med overvekt kan det være ønskelig å stimulere til økt forbrenning av fett. For optimal effect bør man selvsagt sørge for en redusert mengde inntak av fett, samtidig som man sørger for at hunden øker forbrenningen ved økt fysisk aktivitet. Husse Prima Plus er derfor tilasatt L-Karnitin.

3. Hjertet inneholder høye konsentrasjoner av carnitine. Hjertet er avhengig av å gjøre om fettsyrer til energi for å frakte blodet rundt I kroppen. Flere studier viser at et tilskudd av L-Karnitin kan bedre hjertefunskjonen hos hunder som har blitt diagnostisert med hjerteproblem.

4 vare(r)

per side

Liste Rutenett

 1. STERILISED MINI

  Complete feed for sterilised dogs of smaller breeds
  kr 259,00
 2. STERILISED

  Developed to support the nutritional needs of sterilised dogs.
  kr 799,00
 3. PRIMA PLUS

  For dogs with normal or low energy needs
  kr 159,00
 4. OPTIMAL LIGHT

  Utviklet for mindre aktive hunder, overvektige hunder eller hunder som har en tendens til å legge på seg
  kr 349,00

4 vare(r)

per side

Liste Rutenett

Scroll