Misse 80 g | Kornfrie godbiter med balansert mineralinnhold for urinstøtte

16028c
Halvfuktig, funksjonell snacks for steriliserte katter, beriket med tranebær for beskyttelse av urinveiene. Kornfri oppskrift, laget med velsmakende kalkun- og kyllingprotein og næringsrike erter.

kr 49,00

Tilgjengelig i:
Antall
urinary_health
Urinhelse - Bidrar til å opprettholde en sunn balanse av mineraler i urinen.
cranberry
Tranebær - Laget med mye antioksidanter av frukt, flott for å støtte urinveishelsen.

Funksjonelle snacks for steriliserte katter

Misse er funksjonelle snacks for steriliserte katter, spesielt formulert for å støtte sunne urinveier:

Beriket med tranebær, stor kilde til naturlige antioksidanter og polyfenoler, og kjent for sine kraftige antimikrobielle egenskaper.

Optimalt Na/Mg-forhold for å forhindre dannelse av urinstein. Også med nøye balanserte nivåer av kalsium og fosfor og lite magnesium i kosten.

Tilsatt L-metionin for å hjelpe med justering av urinens pH-nivå.

Disse proteinrike bitene med sin myke, fuktige tekstur utgjør et sunt og sunt tillegg til kattens balanserte ernæring. Uten kunstige smaks- eller fargestoffer. Tilleggsfôr til katter.

Urinhelse
Tranebær

Ernæringsmessig balansert oppskrift for steriliserte katter

Misses oppskrift er målrettet og gjennomtenkt laget for å møte din steriliserte katts unike behov på en mest mulig næringsrik måte.

HØYT PROTEININNHOLD

Oppskrift rik på kalkun, som en kilde til svært fordøyelig, høykvalitets animalsk protein for å bidra til å opprettholde mager muskelmasse.

VEKT STYRING

Lavt fettinnhold for en balansert energiforsyning og for å hjelpe deg med å holde kattens vekt. Tilsatt L-karnitin som hjelper til med metaboliseringen av fett og dermed støtte vektkontroll.

KORN- OG GLUTENFRI OPPSKRIFT

Misse-snacks er skånsomme for magen da de ikke inneholder korn eller gluten og passer derfor også for katter med korn- og glutenintoleranse. I stedet brukes sunne og lett fordøyelige ingredienser som erter som alternative karbohydratkilder for å hjelpe kjæledyrets kropp med sunn energi.

I tillegg inneholder Misse-snacks lignocellulose, kostfiber som støtter fordøyelseshelsen.

Feeding and storage guidelines

FÔRINGSRÅD

Anbefalte daglige maksimumsmengder er vist i fôringstabellen på emballasjen. Tilby som en godbit eller belønning mellom måltidene. Hold alltid tilsyn med katten din når du tygger eller godbiter. Ha alltid friskt drikkevann tilgjengelig.

Snacks er ikke en erstatning for lek med katten din, de bør kun brukes som ekstra stimulering for katten din gitt som en del av treningen eller bare som en velsmakende godbit mellom måltidene. Fôr som en del av et balansert kosthold. Når du mater godbiter, reduser kattens hovedmåltid for å holde dem i en mager form. Ikke overmat katten din med snacks. Overdreven bruk av snacks kan forårsake magebesvær og potensielt føre til fedme hos katter og andre helseproblemer.

OPPBEVARING

Før åpning bør produktet oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning, lukk emballasjen godt etter hver bruk og oppbevar på et tørt, kjølig sted, vekk fra direkte sollys.

Ernæringsinfo

Nutritional additives: 3a300 vitamin C 35 mg/kg, 3a910 L-carnitine 1000 mg/kg, 3c305 L-methionine 5000 mg/kg. Preservatives.

dried turkey (26%), peas (26%), vegetable glycerine, hydrolysed chicken protein (11%), hydrolysed chicken liver (5%), collagen, cane molasses, lignocellulose (2%), sodium chloride, dried cranberries (1%).

Balanced and high quality ingredients

Anmeldelser

Ingen anmeldelser enda

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør