Ny kattunge i hjemmet - God start med Husse

Alt du trenger å vite som en nybegynner katteeier. Lær det grunnleggende om kattungens ernæring, helse og trening.

Du har tatt den viktige avgjørelsen, og du har valgt en ny hårete venn. Nå må du forberede deg på det viktigste stadiet i katten din sin utvikling. I det første året opplever kattunger rask vekst, både fysisk og mental. Mengden tid du bestemmer deg for å bruke på trening og stell av kattungen din vil reflekteres gjennom dens fysiske form og oppførsel i årene som kommer.

Anbefalt for kattunger:

Exclusive Kattunge | Balanced dry food for kittens & mother cats

Exclusive Kattunge is recommended for kittens from weaning to 12 months with high content of animal protein and fat to support healthy growth. Also suitable for pregnant and nursing cats.
growth_plus
Vekst
energy_plus
Energi+
Protein: 34%
Fettinnhold: 21%
Sjekk det ut

Tuna Recipe | Snack & appetiser in a pouch for cats

En smakfull mousse med vill tunfisk og tørket bonito.
water_intake
Water intake
grain_free
Korn fri
Protein: 8.48%
Fettinnhold: 1.38%
Sjekk det ut

Første gang i et nytt hus

Når du planlegger å ta med kattungen hjem må du sørge for at alt er klart. De aller første øyeblikkene i et nytt miljø er vanligvis stressende for en kattunge, så sørg for at katten din kan ha et øyeblikk til å utforske på og på sine egne premisser. For det første kan du plassere katten i ett bestemt rom - mindre rom er mye mindre skremmende, og den vil bli komfortabel fortere. Vær oppmerksom på familien din, spesielt barn - kattunger er veldig forsiktige og skvettene skapninger.
Finn ut mer om:

Kattunge ernæring

Kattunger gjennomgår en rask vekstfase mellom 2. og 6. måned i livet. Det første året for mange katteraser er en tid med store fysiske endringer. Et godt balansert kosthold er grunnlaget for riktig vekst av kattunger etter avvenning. Kattungers energibehov er mye høyere enn hos voksne katter, men den daglige matrasjonen bør deles i hyppigere og mindre måltider. Hvis du mater kattungen våt mat, må du ikke la bollen stå med mat i mer enn 30 minutter. Våt kattemat har en tendens til å ødelegges ganske raskt ved romtemperatur, så hvis katten din ikke spiser, legg bollen i kjøleskapet og sett den heller ut igjen etter noen minutter. Kattungen din blir til slutt sulten og vil gjerne spise måltidet sitt.
Finn ut mer om:

Kattungeutvikling

I løpet av det første året av livet deres går kattunger gjennom fasen med rask fysisk og mental vekst. Egnet trening er en endring for å stramme båndet med kjæledyret ditt, samt en investering i en følelsesmessig stabil voksen katt. Fra de tidligste dager er det nødvendig å lære kattungen din riktig oppførsel hjemme og mot andre dyr eller familiemedlemmer.
Finn ut mer om:

Helse og daglig omsorg

Kattunger går gjennom en rask vekstfase mellom 2. og 6. måned av livet. Det første året for mange katteraser er en tid med store fysiske endringer. Et godt balansert kosthold er grunnlaget for riktig vekst av kattunger etter avvenning. Energibehovet til kattunger er mye høyere enn hos voksne katter, men den daglige matoppdelingen bør deles opp hyppigere, men med. mindre måltider. Hvis du gir kattungen våtfôr, må du ikke la bollen stå med mat i mer enn 30 minutter. Våt kattungemat har en tendens til å bli ødelagt ganske raskt ved romtemperatur, så hvis katten din ikke vil spise, sett bollen i kjøleskapet og sett den ut på nytt etter noen minutter. Kattungen din vil etter hvert bli sulten og da gjerne spise måltidet sitt.
Finn ut mer om:

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.