Hjemmekontor med katt

Katter Kattunger

Koronapandemien har ført til at mange arbeidere har måttet ha hjemmekontor. For husdyrene har det nok vært helt topp at eierne har vært så mye hjemme, men for katteeiere har det medbrakt noen nye utfordringer. Hverdagsoppgaver blir avbrutt av katten som legger seg på tastaturet eller mjauing midt i et Zoom møte da de vil ha oppmerksomhet og lek. Hjemmekontor har nok brakt nye rutiner til de med katt.

Hva kan du gjøre når katten din distraherer deg?

 Katten din prøver nok å utnytte at den har deg hjemme hele dagen. Dermed vil den prøve å få oppmerksomheten din hele dagen, uansett om du sitter opptatt i et viktig møte. For å prøve å innlegge litt struktur i hverdagen med katt, prøv å overse katten din når du er opptatt med arbeidet. Ikke klapp den eller svar til mjauingen. Vent heller til du tar en pause, hvor du kan kose og leke, men når pausen er over går du tilbake til å overse. Dette vil forenkle tilpasningen da du er tilbake på kontoret igjen.

Katt på pulten?

Om du lar katten din sitte på møbler, er det nesten sikkert at du vil finne den på pulten din midt i arbeidsdagen før eller siden. Dette kan du håndtere på to måter - enten gjør du det klart for katten din at det ikke er lov å gå på pulten, eller så kan du lage et område på pulten katten har lov til å ligge eller sove på. Ved å legge et teppe eller en katteseng på dette område, kan katten din være nær deg selvom du er på jobb. Skulle katten da legge seg på tastaturet ditt, kan du flytte den over på område deres. Husk å alltid belønn de for å bruke område du har gitt de - dermed vil det bli en vane og du kan jobbe uten distraksjon.

Anbefalt for moro hjemme:

Exclusive Urinary | Balansert tørrfôr formulert for støtte til urinsystemet hos voksne katter

Exclusive Urinary inneholder lavt magnesiuminnhold og tranebær, reduserer urin pH og stimulerer vanninntaket for å støtte urinhelsen.
ph_low
Lav ph
mg_low
mg_lav
Protein: 26.0%
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Exclusive Lyster Care | Komplett ernæring for voksne katter

Exclusive Lyster Care er en oppskrift med høyt energiinnhold for katter med sensitiv hud og høyere energibehov.
healthy_shiny_coat
Hud & Pels
energy_plus
Energi+
Protein: 32.0%
Fettinnhold: 21.0%
Sjekk det ut

Tid for å leke

Selvom du jobber hjemmefra er det viktig å huske leketid. Ved å leke vil katten din bruke opp mye av energien som har bygget seg opp gjennom arbeidsdagen din. Når katten da blir sliten er det mye mindre sannsynlig at den vil forstyrre deg resten av arbeidstiden. Du kan alltid kjøpe nye leker som katten kan underholde seg med, spesielt gode er de man kan gjemme godbiter inni. Disse har fordelen av å holde oppmerksomheten til dyret lengre enn andre leker. Om du skulle trenge en pause i arbeidstiden er også leking med katten din den perfekte pausen. Katten vil bli glad for oppmerksomheten og du vil være mer fokusert etter en liten pause.

Andre morsomme produkter trygt for innendørs bruk:

Exclusive Lyster Care 2 kg | Tilpasset aktive katter og katter med sensitiv hud og pels

Med høyt protein- og fettinnhold for å tilfredsstille aktive katters behov

kr 229,00

kr 229,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Tips

Exclusive Sterilised 2 kg | Komplett ernæring til steriliserte katter

Tilsatt L-karnitin for å hjelpe til med å håndtere ideell vekt

kr 229,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.