Trykke omgivelser for en hund

ValpHjemmemiljø

Valper er utrolig nysgjerrige vesener og så fort den er komfortabel i sitt nye hjem kan du være sikker på at den vil sjekke ut absolutt alt som finnes i huset. Hunder utforsker gjennom nese og smak. Når du har tatt den endelige beslutningen om å ta med en valp hjem er det viktig at huset er valpesikret og trygt.

Lag trygge områder

Valper er ikke bare nysgjerrige, men også veldig små. Før du tar med valpen hjem er det viktig at du sjekker aller kriker og kroker som valpen din kommer til å utforske. For å ikke trenger å lete etter valpen uten og bak møbler og ting i hjemmet burde du blokkere disse stedene hvor hunden din kan bli sittende fast. Hold øye med synlige ledninger I hjemmet, da valpen kan ha lyst til å tygge og gnage på disse og bli sittende fast. Om du har andre gjenstander i hjemmet som kan falle og eventuelt skade valpen burde disse fjernes, dette kan være planter, dekorasjoner eller andre møbler.

Leker og andre interessante gjenstander

For en valp kan alt være en leke- sko, små hverdagslige gjenstander og dekorasjoner. Gjem disse unna og heller gi valpen morsomme hundeleker. Om du begynner å se at valpen viser interesse i sko eller fjernkontrollen til Tv-en, distraher den med leker. Det er også viktig å ikke gi valpen dine gamle ting som en leke, da den ikke vil vite forskjell på nye og gamle ting og du vil risikere at den blir vandt til å leke med ting som vil være dine gjenstander.

Familiemedlemmer

Den første dagen i sitt nye hjem kan være en svært stressende sitasjon for valpen. I løpet av disse første dagene er det viktig at du gjør det til et trygt og komfortabelt sted for hunden. Selv om det er en veldig spennende dag familien får en ny valp, spesielt for barn, er det viktig å huske på hundens velvære først. Valpen trenger tid til å bli vandt til sitt nye liv. Derfor er det viktig å gjøre alle i familien klare på at de første dagene er valpens tid til å bli kjent og det kan være fint å la den være i fred i denne tiden.

Anbefalt for Valper (Valpe kjærlighet):

Valp Mini | Balansert ernæring for valper og mødre av små raser

Valp Mini er en oppskrift med høyt energiinnhold av mindre størrelse tilpasset kjevene til små og mini raser som er valp. Inneholder clinoptilolite, et mineral som støtter avføringens konsistens og bidrar til en optimal fordøyelse.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
energy_plus
Energi+
Rasestørrelse: Små raser
Protein: 32.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.5%
Sjekk det ut

Sensitive Valp Digest

Valp Digest er basert på lam som hoved-proteinkilde og er en glutenfri oppskrift for valper med sensitivt fordøyelsessystem og/eller glutenintoleranse. Inneholder klinoptilolitt, et mineral som støtter avføringens konsistens og bidrar til en optimal fordøyelse.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
gluten_free
Gluten fri
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 26.0% (75% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 15.0%
Sjekk det ut

Andre husdyr

Om du har andre husdyr allerede er det viktig å ikke glemme deres velvære. Valper er ekstremt nysgjerrige og har mye energi, noes om kan være overveldende for elder og roligere dyr. Gi alltid dyrene tid til å bli kjent med hverandre og finne sin plass, men pass på dem i denne tiden. Vær tålmodig og forståelig – elder dyr kan trenger litt tid til å finne seg i at de har fått en ny venn. Lag et trygt område hvor de kan være alene om de ønsker det.

Det kan fortsatt være nyttig:

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.