Kattungen i sitt nytt hjem – alt du må vite!

Kattunge

Den første dagen i et nytt hjem er alltid utfordrende og stressende for kattungen din. Katten er tatt fra familien sin og blitt plassert inn i helt nye omgivelser, med fremmende som snar skal bli deres nye familie. Disse første øyeblikkene er ideelle for å skape regler og grenser for kattungen din.

Trygge omgivelser for kattungen din

Husk å gjør hjemmet katte-sikkert før du tar med katten hjem. Disse dyrene vil være ekstremt nysgjerrige den første dagen i et nytt hjem, derfor vil de lete etter nye gjemmesteder rundt om i hjemmet. Sjekk alle kriker og kroker, steder bak møbler og andre steder de kan finne på å komme til. Blokker gjerne steder du ikke ønsker at katten skal komme til. Gjem alle synlige kabler og ledninger, spesielt de som kan være farlige, da dette kan være fristende for kattungen å leke med.

Neste steg - katteboksen

Det første dum å gjøre når du tar katten med hjem er å vise den katteboksen sin. Katter som kommer fra oppdretter eller shelter vet som regel hvordan denne skal brukes, men trenger å bli vist hvor den er. Derfor er det viktig å vise denne med. en gang. Om du vet hvordan sand som ble brukt i katteboksen før du fikk den kan du prøve å finne noe lignende. Det er også vikte å belønne kattungen når den bruker boksen sin, gjerne en godbit. De vil som oftest bruke den etter de har spis tog sovet, derfor er det smart å plassere de i boksen i begynnelsen etter de har spist eller sovet.

Tid for å utforske

Kattungen vil bruke første dagene til å utforske sitt nye hjem. La katten bli kjent i hjemmet på sin egen måte, men hold øye med. den. Om den ønsker å gjemme seg under en seng eller sofa, la den gjøre det. Prøv heller å lure de ut med. en godbit eller leke, men om de ønsker å være alene kan du gi den litt tid til å komme frem. Katten trenger å bli kjent i sine nye omgivelser til sin egen tid.

Anbefalt for kattunger (Kattunger elsker):

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Hvor kan jeg sove?

Katter kan sove mellom 12 til 16 timer om dagen. Om de ikke sover, liker de å slappe av rundt omkring i huset på varme og behagelige steder, eller ute i solen. Sengen deres er ikke bare et sted de kan sove. Sengen er et sted hvor de kan gjemme seg om de skulle føle seg stresset eller ukomfortable.

Hva kan jeg klore på?

Kloring spiller en viktig og stor rolle I en katts daglige rutine. Dette er en fin måte for katten å strekke musklene sine samtidig som det er slik de vasker potene. Kloring er også en mate og legge igjen lukten sin og visuelle merker. Det er også et tegn på komfort og lar katten føle seg hjemme. Om du ikke ønsker at kloringen skal skje på møbler og andre gjenstander i hjemmet, kan du kjøpe en klorepåle.

Andre produkter for kattunger:

Exclusive Lyster Care 2 kg | Tilpasset aktive katter og katter med sensitiv hud og pels

Med høyt protein- og fettinnhold for å tilfredsstille aktive katters behov

kr 229,00

kr 229,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Tips

Exclusive Sterilised 2 kg | Komplett ernæring til steriliserte katter

Tilsatt L-karnitin for å hjelpe til med å håndtere ideell vekt

kr 229,00

Exclusive Light 2 kg | Tørrfôr utviklet for å opprettholde en sunn vekt

Tilsatt L-karnitin for å øke fettmetabolismen

kr 229,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.