Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Hvorfor hundesnacks?

Hundegodbiter er ikke bare et velsmakende tillegg til din firbeinte venns daglige kosthold. Hundegodbiter i kjæledyrets diett kan utføre flere oppgaver, som du bør huske på når du velger rgodbit til hunden din. De er en stor overraskelse for kjæledyret ditt - velsmakende biter mellom måltidene kan bli en del av rutinen din eller oppmuntre hunden til å leke eller trene. Hundegodbiter gjemt i et spesielt leketøy eller i forskjellige hjørner av huset vil oppmuntre kjæledyret ditt til å tenke.

Snacks som hjelpemiddel

En av de mest populære bruksområdene for hundegodbiter er selvfølgelig å bruke dem som en belønning i en rekke hverdagssituasjoner. Mange hunder elsker godbiter og er klare til å gjøre hva som helst for en velsmakende godbit. Du kan dra nytte av denne svakheten når du lærer hunden din triks eller grunnleggende kommandoer. Når du lærer kjæledyret ditt triks eller kommandoer, kan snacks fungere som motivasjon til å delta på trening. Tilby kjæledyret ditt en godbit før trening - la ham få vite hvilke gleder som venter på ham. For studier og trening, velg hundegodbiter som du enkelt kan dele opp i mindre biter. På denne måten risikerer du ikke å overskride hundens daglige energibehov, noe som kan føre til vektøkning, overvekt og til og med fedme.

Snacks som belønning

Apropos trening, hundegodbiter er selvfølgelig en stor belønning for riktig utførte instruksjoner eller god oppførsel. Husk at en godbit kun er en belønning for et korrekt utført triks eller instruksjon. Hvis hunden din bare gjør et halvt triks, ikke belønn ham med en matbit for det. Et mellommåltid er et signal til en hund om at den har gjort noe akkurat som den skal. Du må være konsekvent, men ikke streng, når du trener hunden din. Krev at hunden din og er grundig, men ikke legg press på ham når den mister interessen eller er sliten.

Snacks som en distraksjon

Hvis du har en veldig nysgjerrig hund, ta med hans favorittgodbiter under en spasertur. Du kan bruke de smakfulle bitene som belønning for riktig oppførsel, for eksempel når hunden går rett og ikke i bånd, eller stopper når du forteller ham det. For å øke ros og utvikle gode vaner for hunden din, kan du gi ham en matbit. Men det er ikke den eneste måten du kan bruke hundens godbiter på under en tur. Hvis hunden din er en ulydig, er det noen ganger bare mat som fanger hundens oppmerksomhet. Hvis kjæledyret ditt blir overdrevent interessert i noe det ikke burde være, eller det blir distrahert av ulike stimuli du møter mens du går, kan du trekke kjæledyrets oppmerksomhet til med en godbit. Spesielt for en ung hund kan en godbit hjelpe når du ønsker å fokusere kjæledyrets oppmerksomhet på deg selv.

Hundesnacks, helse og velvære

Hundesnacks trenger ikke bare være et tillegg til daglige kosthold. En rekke hundesnacks på markedet kan støtte kjæledyrets velvære eller helse. I vårt utvalg finner du en rekke snacks - tannsnacks, som kan hjelpe til med rengjøring av tennene; deretter semi-fuktige treningsgodbiter, som har perfekt størrelse, knasende godbiter som kjeks og presset snacks, som er spekket med smak og knasende tekstur som kan hjelpe til med rengjøring av tennene. For hunder av store og gigantiske raser finner du delikatesser med tilsetning av glukosamin og kondroitin, som vil bidra til å gi omfattende leddbeskyttelse. Men for en hund med et sensitivt fordøyelsessystem eller som lider av matallergi, kan du også finne kornfrie og glutenfrie delikatesser.

Hvordan og når skal de serveres?

Husk at hundesnacksen du gir kjæledyret ditt i det daglige kostholdet bare er et tillegg og kan aldri erstatte et sunt og balansert kosthold. En hundegodbit er kun en noe som bør serveres med omhu og måte. Den daglige porsjonen av snacks som serveres bør ikke overstige 20 % av kjæledyrets daglige energibehov. Selv de sunneste delikatessene med en helt naturlig sammensetning er ekstra kalorier i kostholdet til kjæledyret ditt, som i overkant kan føre til overvekt eller til og med fedme. Uten ekstra fysisk aktivitet kan den firbente begynne å gå opp i vekt. Hvis du bruker godbiter som et insentiv og belønning når du trener med hunden din, velg spesielle godbiter som er små og myke.

Hvilke hundegodbiter er best?

Husse hundegodttilbud inkluderer snacks med redusert fettinnhold som er perfekt som snacks for hunder med tendens til overvekt. Husk imidlertid at hundegodbiter og snacks bare er et tillegg til et sunt kosthold og ikke kan overfylles. Hundegodbiter, selv de sunneste, er ikke fri for kalorier - for mange godbiter i løpet av dagen kan overstige kjæledyrets daglige energibehov. Uten ekstra fysisk aktivitet kan firbenet ditt begynne å gå opp i vekt.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.