Finn din lokale Husse leverandør

Våre produkter finnes ikke i tradisjonelle butikker. Vi ønsker å være nær kundene våre, og derfor er katte- og hundematen vår kun tilgjengelig gjennom våre Husse-distributører eller i vår nettbutikk.

Kontakt oss

Hvis du liker det vi gjør og har flere spørsmål, ring oss eller send oss en telefon.

cat and dog

Kundeservice

+4790112841
Man-Fre, 9:00 - 16:00
herman@husse.no

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bli med i gjengen vår!

For opprettere

Meld deg inn i Husse Oppdretterklubb og få attraktive rabatter på tilbudet av over 350 produkter. Medlemskap i vår Breeder's Club betyr pakker for kattunger og valper fra din kennel og attraktive rabatter.

Finn ut mer

For veterinærer

Våre produkter anbefales av nesten 250 veterinærklinikker over hele Polen. Er du veterinær, se Husses tilbud for veterinæroperasjoner.

Finn ut mer

For leverandører

Husse franchisetakere og distributører opererer for egen regning med profesjonell hjelp og landsomfattende markedsføringsstøtte. Både franchisetakeren og distributøren administrerer sin egen virksomhet og tjener sin egen fortjeneste.

Finn ut mer

cat and dog

Husse Norge
Pet food Svea AB eier master franchise-rettighetene til Husse-merket og konseptet i Norge

Pet food Svea AB
Rökubbsgatan 6
115 59 Stockholm

Org nummer: 556276-9397

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.