Vi bryr oss om kjæledyret ditt i hvert trinn i produksjon av dyrefôr

Vårt hovedmål er å fremme en sunn livsstil for kjæledyr. Vår visjon styrer alle aspekter av virksomheten vår.

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorg

Familieselskap som støtter lokale dyrehjem og -arrangementer

Husses historie begynte i 1987 i Stockholm da Tom Eliasson så potensial i virksomheten som tilbyr hjemme levering av dyrefôr. Det tok tid og krefter, men bare noen få år senere begynte Husse ekspansjon til andre europeiske land. For tiden er Husse Europas ledende leverandør av hjemme levering av dyrefôr. Til stede i over 50 land over hele verden, er Husse fortsatt en familiebedrift, der grunnleggernes sønner, Petter og Tim, jobber side om side med faren. Alt vi gjør kommer fra kjærligheten til dyr. Husse leverandører og franchisetakere støtter dyrehjem og deltar på messer og arrangementer for å fremme en sunn livsstil for dyr. Husses leverandører og franchisetakere støtter omplasseringshjem og deltar på messer og arrangementer for å fremme en sunn hverdag for dyrene våre.

Svensk kulturarv, bærekraft og produkter av høy kvalitet

Et kvalitetsprodukt er grunnlaget for vår virksomhet. Husse tilbyr over 300 produkter av høy kvalitet for hunder, katter og hester. Fôret er tilberedt basert på tradisjonelle skandinaviske oppskrifter og utviklet av nøye utvalgte ingredienser. Husses produksjonsanlegg er under permanent veterinærkontroll for å gi våre kunder den kvaliteten de trenger. Forskning i vårt dyreforsøkssenter bidrar ikke til skadelig dyreforsøk, ettersom den overholder en dyrevennlig politikk. Siden Husse produkter ikke er tilgjengelige via et tradisjonelt distribusjonsnettverk, kan kundene gjøre et kjøp bare ved å kontakte lokale leverandører. Takket være leveranser direkte fra fabrikken, kan Husse tilby kunden en konkurransedyktig pris på sine høykvalitetsprodukter.

Ernæringsråd og lokal støtte

Med kvalitetsproduktet følger kvalitetsservice. Husse tilbyr personlig hjemme levering levert av våre kvalifiserte lokale leverandører. Våre franchisetakere gjennomgår grundig ernæringsopplæring. Når du trenger råd, hjelper din Husse leverandør deg med å ta den riktige avgjørelsen for kjæledyret ditt. Alt vi gjør kommer fra kjærligheten til dyr. Våre franchisetakere støtter regelmessig dyrehjem i sitt område. Ved å velge Husse -produkter, mottar du en global kvalitetsstandard samtidig som du hjelper til med å støtte dine lokale kjæledyrsamfunn.

Finn din lokale distributør

Husse historie

Husse startet i Stockholm

1987

Husse startet sin første egen produktserie

1993

Husse Franchise System startet på France Expo

1997

Husse starter Super Premium -serien

2002

Husse får 100.000 kunder

2003

Husse Franchise System når 30 land

2007

Første franchisetaker utenfor Europa

2012

Husse starter virksomheten i USA

2014

Husse starter produktlinje for hester

2016

Husse feirer 30 -årsjubileum (50+ land, 2000+ franchisetakere og distributører)

2017

Husse Norge

Med flere års erfaring på markedet har Husse Norge samlet et team av dyktige franchisetakere, distributører og oppdrettere.

Finn Husse der du bor

Våre lokale distributører vil levere dyrematen din uten ekstra kostnad direkte på døren*. Husse produkter er ikke tilgjengelige gjennom et tradisjonelt butikksystem og bestilles gjennom oss. Ta kontakt med din lokale leverandør i ditt område - du vil få profesjonell rådgivning angående våre produkter og dyrefôr samt dør-til-dør levering på dine bestillinger.

Finn din lokale distributør

Husse Norge støtter lokale kjæledyrhjem

Husse sitt hovedmål er å fremme sunn ernæring av kjæledyr og støtte lokale initiativ som forsøker å bedre livet til dyrene i området vårt. Bestill fra dine lokale leverandører – ved å gjøre det lar du dem støtte dyresentre og ideelle organisasjoner rundt deg.

Husse Norge

Marius


Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.