Startpakke for kattunger – alt du må vite

Kattunge

Både følelsen av trygghet og sikkerhet er viktige for kattungen din. Startpakken skal inneholde alt du trenger for å oppnå dette, til og med. før katten har flyttet inn. Dette inkluderer både ting som katten trenger og ting som vil bidra til komfort og tilhørighet for katten. Hva skal denne startpakken inneholde?

Katteskåler

Begynn å samle inn ting til startpakken ved å finne de riktige katteskålene. Husk at katter kan være kresne, så velg en skål katten din vil like. De beste skålene for katter er ofte dype og brede – kattens følehår på snuten er veldig sensitive og skal derfor helst ikke treffe skålens kanter. Siden katter er sensitive til lukter, er det viktig å velge en spiseskål som er enkel å vaske så katten alltid kan spise fra en ren skål. Rustfritt stål og keramikk er gode materialer å se etter, disse kan også vaskes i vaskemaskinen.

I startpakken til katten din må du også inkludere god kattemat

Kattemat

I startpakken til katten din må du også inkludere god kattemat. Et godt alternativ for katter som ikke liker å drikke vann fra skålen sin er våtfôr. Det er et balansert og fullstendig måltid med mye væske og gir katten din alle næringsstoffer den trenger. Du kan også legge inn bonus-godbiter i startpakken, noe som vil være svært praktisk under trening.

Katteboks og sand

Noe annet som absolutt trengs er de riktige tingene for en fullstendig katteboks. For en ung og energisk katt, kan det smarteste være en lukket katteboks da dette bidrar til mindre rot. Dette er også et fint alternativ for katter som kan være litt sjenerte og ønsker privatliv. Om du vet hvordan sand som ble brukt der katten var før deg, kan det være smart og bruke det samme.

Katteseng

Katter bruker mye av dager til å sove og slappe av hvor enn det er varmt og behagelig. Det er viktig å huske at kattens seng ikke bare er et sted de kan sove, men også et sted de kan slappe av i fred og ro. Slike senger trekker fort til seg kattens lukt, noe som vil gjøre katten komfortabel. Kattesenger med et lag over er perfekt for katter so, ønsker å gjemme seg under lek eller stressende situasjoner.

Anbefalt startsett for din nye venn:

Krypin | Kattehule

Et romslig og superkoselig rede for kjæledyr å leke og hvile i. Passer for alle størrelser katter.
Sjekk det ut

Bowl Stor | Slitesterk kjæledyrskål i rustfritt stål

Skål i rustfritt stål med sklisikker bunn.
easy_to_clean
Lett å vaske
2_sizes
2 størrelser
Sjekk det ut

Klorepål

Katter klorer ikke på møbler for å irritere eieren sin. For katter har dette to hensikter, de kan vaske potene sine og file ned klørne sine, samtidig som de kan tøye og strekke kroppen. Du må tillate kloring da dette er kattens instinkt og natur. Isteden for å bli frustrert over at katten klorer på møbler, kjøp en klorepål den kan bruke isteden.

Katteleker

Leketid er en viktig rolle i kattens rutiner og vil hjelpe og holde den frisk i mange år. Ved å leke med. katten din vil båndet mellom dere blir forsterket og katten trenger både hjernen og kroppen. Husk at en katt som kjeder seg vil bli irritert - uten en daglig rutine med lek vil katten finne andre måter å underholde seg på, måter som mest sannsynlig vil være mindre populære i hjemmet.

Andre produkter bør ha for et nytt familiemedlem:

Bowl Liten | Slitesterk kjæledyrskål i rustfritt stål

Perfekt skål for kjæledyrets måltider og drikkepauser

kr 95,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.