Hvordan opprettholde hundens hygiene

Hunder

Hygienen til hunden din er en fundamental del av dens helse. Ved å holde hunden din ren vil du redusere sjangsen for at den får infeksjoner og sykdommer.

Hud og pels

Det er mye uenighet blandt hundeeiere angående hvor ofte man skal vaske hunden sin. Selvom det ikke er noen skreven regel på hvor ofte man skal vaske hunden sin, er det viktig å ikke vaske de for ofte da det kan tørre ut huden deres. Selvfølgelig er det viktig å alltid bruke produkter som er laget spesifikt for huder og deres PH verdi. Et alternativ for hunder som er mye ute og ikke vil bades, er tørrshampoo. Hunder har et beskyttende lag med fett på pelsen for å beskytte hudens fuktighet og temperatur. Hver gang hunden bades vil dette laget bli borte og dermed er den utsatt for disse elementene. Tørrshampoo kan derfor være et bra alternativ om du ønsker å friske opp pelsen gjennom høst og vinter.

Øyne og ører

Det er ekstremt viktig å opprettholde rene ørekanaler, spesielt for hunder med slappe ører. Rene og tørre ører hjelper å bidra til mindre bakterier, og forebygger øreinfeksjoner. Derfor er det viktig å alltid tørke ørene etter bading. Når du vasker ørene til hunden din er det også viktig å bruke produkter spesielt laget for hunder. Produkter for vasking av ører er enkle å bruke – du trenger bare å droppe et par dråper i øret på hunden og dermed massere det inn. Etter noen få minutter kan du tørke vekk det resterende produktet med en ren klut eller bomull. Noen hunderaser har overdrevne rynker under øynene, noe som fører til misfarging I pelsen. Det er viktig å huske å vaske disse områdene, her er det også viktig å bruke passende produkter for hunder.

Tenner

Husk å ta vare på din hunds tannhygiene, noe som kan forebygge irritasjon I tannkjøttet og andre steder I løpet av livet. De problemene hunder oftest får når det gjelder tannhygiene er tannplakk og dårlig ånde. Tørrfôr kan i mange tilfeller hjelpe med dette. For å holde tennene rene er det også bra å gi de “dentals sticks”, som bade er en god godbit samtidig som det renser tennene.

Anbefalt for hundepleie:

Sensitive Digest Giant | Hypoallergisk tørrfôr for hunder av store raser med fordøyelses problemer

Digest Giant er et glutenfritt produkt med begrensede kilder til animalsk protein, egnet for hunder som lider av allergier og/eller sensitive fordøyelsessystemer. Tilsatt kondroitin og glukosamin for å støtte leddhelsen og tilpasset kibblestørrelse for kjevene til store og gigantiske raser.
hypo_allergenic
mobility
Mobilitet
Rasestørrelse: Store raser
Protein: 24.0% (73.5% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 14.0%
Sjekk det ut

Opus Farm | Komplett, kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt produkt egnet for aktive hunder med sensitive fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Ren seng

Ikke glem å regelmessig vaske sengen til hunden. Tekstilsenger kan vaskes I vaskemaskinen, ofte på lav temperatur unntatt om det oppgis annet på produktet. Når du vasker sengen til hunden din kan du bruke mild, hypoallergisk såpe eller vaskemiddel. Om du ikke ønsker å ta sjansen på å irritere huden til hunden kan du vaske sengen med vaskemiddel laget spesifikt for å vaske husdyrs senger og bur.

Produkter for hundehygiene:

Opus Farm, 12 kg | Kornfrie småbiter med begrensede animalske proteinkilder

Rik på animalsk protein og fett for å gi energi til hundens aktive livsstil

kr 899,00

Opus Lynx, 2 kg | Kornfrie småbiter for katter med sensitiv hud og mage

Rik på animalsk protein og fett for å gi energi til kattens aktive livsstil

kr 219,00

Valp Plus | Komplett ernæring med psyllium og vegetabilske fibre for jevn fordøyelse

Med viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter for et sunt immunsystem

kr 209,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.