Finn din lokale Husse distributør

Velkommen til Husse! Vi er eksperter på ernæring for hunder og katter, og vi ønsker kun å tilby den høyeste kvaliteten av mat til kjæledyret ditt. Takket være vår kunnskap og erfaring kan du være trygg på at det du gir dyret ditt er av den beste kvaliteten som finnes. Vi leverer produktene på døren når det passer for deg.

Hvordan virker det?

Skriv inn postnummeret ditt i søkefeltet og finn din lokale Husse forhandler.

1

Husse's distributør vil hjelpe deg med å velge riktig mat og levere den på døren din så snart som mulig.

2

Vil du bestille på nytt? Alt du trenger er å ta kontakt med din lokale Husse-distributør.

3

Nyt gratis frakt for bestillinger over 600 NOK.

4

Usikker på hva du trenger?

Finn det perfekte fôret for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale distributør.

Finn din lokale leverandør

Lokale Husse-distributører er administratorer av personopplysninger til personer hvis personopplysninger behandles i samsvar med Husse's retningslinjer for personvern. Hvis du vil lese vår fullstendige personvernerklæring for selskapet vårt, gå til; www.husse.no/retningslinjer-for-beskyttelse-av-personopplysninger

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.