Hunde nødvendigheter – hva burde jeg kjøpe?

Valp

Når du har tatt en beslutning om å kjøpe eller adoptere en hund, må du forberede alle hundens nødvendigheter som vil bli brukt hver dag av kjæledyret ditt. Hvilke gjenstander bør betraktes som essensielle?

Mat skåler

La oss begynne med det grunnleggende - hunden din trenger skåler til maten. Hva er de tydelige tegnene på en matskål av god kvalitet? Den skal være laget av materialer av høy kvalitet som gjør den enkel å rengjøre, det vil si metall eller keramikk. En god matskål skal passe til størrelsen på hunden din – ikke for liten, og ikke for stor. Spiser hunden din måltidene sine for raskt og opplever oppblåsthet? Gi valpen en sakte matingsskål.

Mat

La oss være ærlige, selv de peneste matskålene er ingenting uten velsmakende mat inni. Sunt og komplett fôr til hunden din er nødvendig for å holde kjæledyret ditt i god form. Velg alltid en formel som passer hundens individuelle behov – velg en diett som er laget spesielt for en bestemt hundestørrelse, ernæringsbehov eller smakspreferanser.

Halsbånd og bånd

Med daglige turer trenger du et halsbånd og et bånd som varer. Hvis du ikke vil utsette deg selv for å kjøpe et nytt halsbånd og bånd hver sesong, så velg kvalitetsprodukter laget av materialer av høy kvalitet - skinnbånd er alltid et godt alternativ. Helt fra begynnelsen lær hunden din at båndet ikke er et leketøy - ikke la valpen din tygge eller dra i den.

Anbefalt startsett for din valp:

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Kjæledyr seng

En hund må ha seng. Selv om du planlegger å la hunden din oppholde seg på møbler rundt i huset, så gi kjæledyret ditt en skikkelig kjæledyrseng. En kjæledyrseng er ikke bare et sted hvor hunden din kan sove på egenhånd, men den fungerer som et trygt sted, hvor valpen kan gjemme lekene sine, leke når han føler for det eller bare slappe av.

Leker

Ikke la hunden din kjede seg. Leketid med valpen din er en tid da du kan styrke båndet deres og jobbe med hundens fysiske aktivitet. Hundeleker gir valpen en mulighet til å bruke tiden på egenhånd og kan være en stor motivasjon for å få den eldre eller mer late hunden til å bevege seg. Husk at et leketøy må passe for hunden din - for lite av et leketøy kan være en kvelningsfare, mens store og tunge leker kan forårsake smerte hvis de gis til mindre valper med svakere kjever.

Andre produkter for valper:

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Tips

Sensitive Valp Digest 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 669,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.