Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Godt stell vil hjelpe hunden din til å se og føle seg best mulig

En riktig stellrutine er en av grunnpilarene for kjæledyrets helse og velvære. I Husse tilbyr vi en rekke produkter laget med naturlige ingredienser, som er egnet for sensitiv hud - da de ikke forårsaker irritasjon og fjerner smuss. Med Husses hundefrisørprodukter tar du vare på kjæledyret ditt fra ørene til potene. Ta vare på hundens renslighet med sjampoer designet for kjæledyret ditt. En hunds hud er sensitiv og feil produkt kan irritere den. Hundepleieprodukter har en pH som er tilpasset deres sensitive hud. Produkter basert på naturlige ingredienser er skånsomme, men de renser hundens pels og hud perfekt. Bad kjæledyret ditt når det er nødvendig, ikke oftere enn en gang hver 6. uke. Å bade for ofte vil tørke ut hundens hud og pels. Hvis kjæledyret ditt tilbringer mye tid utenfor huset, om høsten og vinteren, kan du velge en tørrsjampo som hjelper deg med å fjerne små smuss fra hundens hår. Bruk våre miljøvennlige stelleverktøy laget av bambus til å børste pelsen regelmessig for å holde den ren og skinnende. Sjekk øye området regelmessig og skyll forsiktig om nødvendig. Sjekk også hundens ører – friske ører er dekket med et tynt lag ørevoks på innsiden. For å rengjøre dem, bruk en væske beregnet for å rense hundens ører. Rengjør hundens poter etter hver tur; trim neglene regelmessig og fukt putene, spesielt om sommeren og vinteren.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.