Utvikling av kattunger

Kattunge

Gjennom det første året av kattungens liv vil det skje mange store endringer, både fysisk og mentalt. Ordentlig trening er en sjanse til å forsterke båndet mellom dere samtidig som det er en investering i en emosjonelt stabil og godt oppdratt katt. Det er viktig å lære katten hvordan den skal oppføre seg i hjemmet og rundt andre dyr og mennesker tidlig.

Toalettopplæring

Å bruke kattetoalettet sitt er den første og viktigste tingen du burde lære kattungen din. Katter er veldig renslige dyr og har instinkter som får dem til å grave ned avføringen sin-noe de gjør for å gjemme sporene sine. Katter som kommer fra oppdrettere eller sheltere burde ikke ha en stor utfordring ved å lære seg å bruke katteboksen sin da de ofte allerede er trent. I begynnelsen er det viktig å ikke bruke kattesand som har sterk lukt – katter har en veldig sensitiv nese og intense luktesanser og sterk lukt i boksen kan gjøre at de ikke vil bruke den. Det første du burde gjøre når du tar katten hjem første gang er å vise dem katteboksen sin, du kan til og med plassere de i den til å begynne med. Husk å gi kattungen godbiter når den bruker boksen riktig, gjerne noe de liker spesielt godt. Katten vil som oftest bruke den etter den har spist eller sovet, så gjerne bær de til den etter dette i starten.

I begynnelsen er det viktig å ikke bruke kattesand som har sterk lukt

Anbefalt for kattunger (Kattunger elsker):

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Farm | Komplett, kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt produkt egnet for aktive hunder med sensitive fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Å forstå kattens språk

Katter har en hel overflod av verbal og ikke-verbal kommunikasjon de. Bruker med eieren sin. Katter kan mjaue, purre eller knurre og alle disse tingene medbringer komplekse kroppsspråk. Du kan forstå kattens humør bare ved å observer posisjonen på ørene og halen. Observer hvordan katten din reagerer til ting rundt dem og ting du gjør for å få en forståelse av når katten din er glad eller redd. Husk at du ikke er alene I denne læringsfasen. Kattungen din, akkurat som deg selv, prøver å lage en forståelse av deg, kroppsspråket ditt og tonen i stemmen din.

Observer hvordan katten din reagerer til ting rundt dem.

Kattungen alene hjemme

Etter en katt er separert fra foreldre og søsken, finner den mest komfort i medlemmene i den nye familien sin. Dessverre kan man ikke konstant være hjemme med. Kattungen, så det er viktig å få den komfortabel med. Å være alene hjemme når dum å gå på jobb eller på butikken. Om dum å la kattungen være alene hjemme, start treningen med. Korte perioder alene i hjemmet hvor du holder deg i nærheten- bare å forlate rommet er ett skritt i riktig retning. Dermed kan du gradvis prøve å være borte i lengre perioder. Forlat huset på en naturlig måte uten å stresse den, eventuelt lek med. Katten før du drar for å bruke opp litt av energien deres så de kan slappe av når du er borte. En sliten kattunge vil nok sovne med. En gang du drar. La gjerne favoritt lekene ligge fremme eller skru på TV eller radio for å distrahere katten litt da den er alene.

Andre produkter for kattunger:

Tips

Sensitive Digest | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 209,00

Sensitive Digest Giant, 12.5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Exclusive Digest, 7 kg | Lettfordøyelig formel for katter med sensitive fordøyelsessystemer

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og opptak av næringsstoffer

kr 189,00

Tips

Sensitive Valp Digest, 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 589,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.