Enkle triks du kan lære katten din

KattMorro

Det antas at katter ikke er den typen husdyr som kan læres hva som helst. Selv om det er mer utfordrende å lære en katt og krever mer tid og tålmodighet, kan du ved å bruke riktige teknikker og verktøy lære katten din noen få triks, som sikkert vil imponere dine venner og familie.

Slik forbereder du deg på trening

Siden katter vanligvis har kort oppmerksomhet, kan de raskt miste interessen for treningsøktene. Derfor er det bedre å planlegge kortere, men hyppigere treningsøkter og alltid tilby en velsmakende belønning for eventuelle fremskritt. Klikkere og smakfulle godbiter vil definitivt gjøre treningen enklere. Lyden av klikkeren signaliserer riktig oppførsel. Husk å belønne katten din med en godbit - klikkeren alene er bare et signal, ikke en belønning. Lyden av klikkeren kan være litt høy, og den kan skremme de kattene som er mer engstelige. Hold klikkeren i en lukket knyttneve, noe som demper lyden litt. Hvert triks bør ha en unik stemmekommando, for eksempel "sitt", "pote", "hente". Vær tålmodig og ikke gi opp hvis du ikke ser umiddelbare resultater. Yngre katter vil vanligvis plukke opp triks raskere enn voksne eller eldre katter, men dette betyr ikke at du ikke kan lære og voksen katt noe.

Klikkere og smakfulle godbiter vil definitivt gjøre treningen enklere

Labb

Sannsynligvis er det enkleste trikset du kan lære en katt et potetriks. “Gi labb” er en fin måte å få katten din til å føle seg trygg med å håndtere potene - det kan være nyttig under negletrimming eller veterinærkontroll. For å lære trikset, ha klikkeren og godbitene klare. Du kan også prøve med godbiter alene. Gi kommandoen "Labb!" eller "Gi pote!" og ta først forsiktig kattens pote. Bruk klikkeren, gi en katt en godbit og legg poten tilbake på bakken. Ros katten din og gi den en godbit hvis den oppfører seg godt. Gjenta dette igjen og igjen til katten din tar opp poten av seg selv.

Anbefalte produkter for trening av katten din:

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Sitt

For å lære dette trikset trenger du kattens favorittsnacks. Vis katten din en godbit og legg langsomt snacken over kattens hode og gi en "Sitt!" kommando. For å holde et øye med snacken må katten din løfte hodet, noe som vil forandre kroppens tyngdepunkt. For å kunne se godbiten komfortabelt vil det være mye lettere for katten din å sette seg ned. Hvis katten din sitter, signaliser du med et klikk, belønn med godbit og masse ros. "Sitt" kan være et ekstremt nyttig triks hvis du har flere kjæledyr som bor hjemme. Hvis kjæledyrene dine har en tendens til å løpe rundt på kjøkkenet mens du serverer maten, kan du be dem "sitte" og tålmodig vente på måltidet.

Hvis katten din sitter, signaliser du med et klikk, belønn med godbit og masse ros.

Hent

Å lære en "hent" -kommando kan bidra til å øke mengden fysisk aktivitet i kattens daglige rutine. For dette trikset, velg et leketøy katten din enkelt kan plukke opp med tennene. Kast først leketøyet nær deg mens du gir en "Hent!" kommando. Selv om katter elsker å jakte på leker du kaster, er de ikke så tilbøyelige til å bringe dem tilbake til deg. Litt tålmodighet og oppmuntring kan gjøre underverker for å lære katten din å hente.

Husk å alltid være tålmodig, spesielt når du jobber med en voksen eller eldre katt. Belønn alltid katten din for å utføre et triks eller en riktig kommando, men husk at godbiter raskt kan ende i for høye kaloriinntak. Ikke gi katten din for mye godbiter på en dag, da det kan gå over kattens daglige energibehov og til og med føre til vektøkning.

Andre produkter for moro med katter:

Exclusive Lyster Care 2 kg | Tilpasset aktive katter og katter med sensitiv hud og pels

Med høyt protein- og fettinnhold for å tilfredsstille aktive katters behov

kr 229,00

kr 229,00

Tips

Exclusive Sterilised 2 kg | Komplett ernæring til steriliserte katter

Tilsatt L-karnitin for å hjelpe til med å håndtere ideell vekt

kr 229,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Exclusive Light 2 kg | Tørrfôr utviklet for å opprettholde en sunn vekt

Tilsatt L-karnitin for å øke fettmetabolismen

kr 229,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.