Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Bli kjent med kattens preferanser

Katter har ulike preferanser angående kattesand, som dannes under oppholdet i kattedoen. Kattens poteputer er svært følsomme for berøring; hver katt vil imidlertid foretrekke en annen type sand på toalettet sitt. For noen katter er fin sand best, mens for en annen katt kanskje pelletstrø. Vær oppmerksom på kattens preferanser, og hvis du ønsker å endre type sand, gjør det gradvis – bland eksisterende sand med det nye og øk sakte mengden nytt sand. Det er flere viktige faktorer å vurdere når du velger kattesand. Hvis du har flere katter hjemme, velg et svært absorberende sand som vil bidra til å redusere ubehagelig lukt i hjemmet ditt. Hvis katten din har problemer med vannlating, sørg for å sjekke kullutvalget med veterinæren din.

Å velge riktig kattedo er også veldig viktig. Noen katter foretrekker åpen kattedo design da de er lett tilgjengelige, mens noen foretrekker tildekkede bokser som gir dem mer privatliv. Tildekkede kattedoer er også en ideell løsning for katter som liker å grave, men også for katteeiere for å holde hjemmet og området rundt kattedoen friskt.

Rengjør kattens do regelmessig, sil katteskittet og fyll opp sandnivået. Husk å ikke utføre for ofte generell rengjøring i søppelboksen. Duftene til katten din samler seg i kattedoen, som garanterer ham en følelse av frihet på toalettet. En god tommelfingerregel er å tømme hele innholdet i kattedoen ca. to ganger i måneden. Det bør imidlertid skiftes ut umiddelbart hvis det sprer seg lukt fra boksen eller hvis det generelt er vått eller klumpet. Hver gang kattedoen skiftes helt ut, bør brettet vaskes grundig med mild såpe og vann (eller en løsning av vann og hvit eddik). Blekemiddel eller andre sterke kjemikalier bør unngås - katter er svært følsomme for lukt.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.