Få late dyr i topp form – hvordan opprettholde dyrets sunne vekt?

SterilisertOvervekt

Både hunder og katter med redusert fysisk aktivtitet kan legge på seg fortere enn andre husdyr. Om du har et dyr som er latere enn vanlig er det viktig å fokusere på et suns kosthold og gode matvaner som kan redusere sjangsen for overvekt.

Hvordan mate late husdyr?

Å måte dyret ditt for ofte er det største fiended til et hvert husdyr. Ugjevnt inntak av mat gjør det fryktelig vaneklig og følge med på dyrets spisevaner og matinntak. Det gjør det også vanskelig å se noen uvankelig vaner hos dyret ditt. Ad libitum fôring kan være spesielt dårlig om du har flere husdyr, da de ofte vil spise av hverandres skåler og det blir vanskelig og følge med på hva hvert dyr har spist.

Egnet mat for mindre aktive dyr

Katter og hunder som er mindre aktive gjennom dagen trenger ikke like mye energi I fôret. Formular for mindre aktive dyr er som regel merket med redusert innhold av fett. I fôr laget for late og gamle hunder finner du ofte i-karnitin som setter fart på forbrenningen. Se etter mat som inneholder mye fiber, da dette vil holde de mette lengre.

Vær forsiktet med godbitene

Husk at godbiter du gir katten eller hunden din gjennom dagen ikke skal overgå dyrets daglige kalori inntak. Om du gir dyret store mengder godbiter, husk å inkluder dette I dyrets daglige matinntak. Det er anbefalt at godbiter ikke skal overgå mer enn 20% av daglig energiinntak. Ikke bare mengden, men også kvaliteten til godbiten har stor betydning. Finn godbiter og snacks med enkle og naturlige ingredienser.

Anbefalt for late hunder:

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Oppmuntring til mer aktivitet

Selv om dyret ditt liker best å ligge på sofaen og slappe av, så skal du prøve å motivere til mer fysisk aktivitet. Det kan bli vanskelig, men det er bare å være kreativ. Prøv å finn morsomme leker som du kan ha tilgjengelig, gjerne mye forskjellig. Husk også å velg leker I forhold til størrelse og vekt på dyret – for store leker kan skade kjeven til mindre hunder og mindre leker kan sitte fast i halsen på dyret.

Andre produkter for mindre aktive hunder:

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Tips

Sensitive Valp Digest 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 669,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.