Vilkår og betingelser


 

  • Angående din ordre
  • Leveringsbetingelser
  • Betalingsbetingelser
  • 100 % fornøydgaranti
  • Gratis hjemlevering
  • Vilkår og betingelser
  • Forbrukerbeskyttelse

 

Ordrebekreftelse

 

Vi bekrefter automatisk at vi har mottatt bestillingen din på e-post. Det er derfor viktig at du oppgir riktig e-postadresse når du registrerer deg som kunde og legger inn bestillingen. Hvis du ikke mottar en ordrebekreftelse kort tid etter at du har sendt bestillingen din, kan det bety at du kan ha skrevet feil e-postadresse eller det kan ha havnet i søppelposten din. Hvis du ikke har mottatt den, send en e-post til herman@husse.no med riktig adresse og fullt navn, så sender vi den ut igjen.

 Bestilling kan gjøres på www.husse.no eller direkte via forhandler eller på herman@husse.no

 Dersom du ønsker å kansellere hele eller deler av bestillingen din, må dette gjøres innen 24 timer etter bestillingen.

 

Leveringsbetingelser

 Levering av bestilte varer distribueres via forhandlere rundt om i Norge. Du finner din lokale forhandler ved å søke på postnummer under "Finn din lokale forhandler" på nettsiden.

Alle leveranser gjøres innen 7 dager på *lagervarer uten fraktkostnader til døren for bestillinger med en verdi på minst 600 NOK eller mer.

 *På vårt sortiment innen HEST kan leveringstiden bli noe lengre, du vil motta oppdatert informasjon fra din nærmeste forhandler umiddelbart etter at bestillingen din er lagt inn.

 For bestillinger under NOK 600 belastes en fraktkostnad på NOK 99

 Hvis vi ikke har en forhandler i ditt bosted, sender vi bestillingen din via transportør mot andre leveringsbetingelser*.

 *MERK: Gjelder ikke levering av kattesand. Dessverre kan vi ikke levere kattesand gratis på steder hvor vi ikke har en forhandler og en kostnad på NOK 200 tilkommer ved kjøp av 2 pakker.

 Vi erstatter ikke tapte pakker hvis feil eller ufullstendig adresseinformasjon er oppgitt.

 

 

Betalingsbetingelser via PayEx

Følgende betalingsmåter er mulig:

Faktura

Kortbetaling

(Klarna) kommer snart

 Vi foretar en kredittvurdering før levering for å bestemme hvilke betalingsalternativer som kan tilbys for hver ordre. I noen tilfeller tilbyr vi derfor ikke faktura som alternativ. I stedet kan betaling gjøres via PayEx kortbetaling eller via Vipps

 Din lokale forhandler foretar kredittsjekken og avgjør selv om faktura kan fås. For å motta faktura som alternativ, må du oppgi personnummer. Kreditten som gjelder ved fakturering bestemmes individuelt av den lokale forhandleren. Etter forfall sendes en betalingspåminnelse med et purregebyr på 50 NOK.

Forskuddsbetaling tilbys etter avtale med din lokale forhandler.

 Husse lagrer kun personopplysninger for å kunne levere varer.

 

100 % fornøydgaranti

 Skulle dyret ditt ikke ønske å spise fôret vårt, *samler vi alltid det gjenværende fôret tilbake. Vi veier det som er igjen, og du får selvfølgelig pengene tilbake. I dette tilfellet må klagen være oss i hende innen 30 dager. Ta kontakt med din forhandler eller send oss en e-post på herman@husse.no


Vilkår og betingelser

 Når du har bekreftet kjøpet ved å sende bestillingen din, har du også akseptert våre kjøpsvilkår og dermed lagt inn en bindende bestilling. Alle varer er Husses eiendom inntil full betaling er mottatt av oss eller vår lokale forhandler.

 Eventuelle falske gjentatte ordrer eller forsøk på svindel vil umiddelbart bli politianmeldt.

 Ved å akseptere kjøpsavtalen med Husse samtykker du til at dine data lagres, for å kunne behandle din bestilling og gjennomføre kjøpet, lette fremtidige kjøp, muliggjøre oppdatering av din ordrestatus og for utsendelse av tilbud fra Husse, på SMS, e-post eller annen direktereklame. Som kunde kan du få tilgang til de lagrede dataene, endre dem eller be om sletting. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til å motta tilbud og nyhetsbrev fra oss, epost herman@husse.no alternativt kan du melde deg av direkte via nyhetsbrevet vi sist sendte. 


Forbrukerbeskyttelse

 Våre kjøpsvilkår kan endres uten forvarsel. Som kunde ber vi deg lese de gjeldende kjøpsvilkårene som vi har tilgjengelig før du legger inn bestillingen din.

 Vi tar forbehold om mulige skrivefeil på Husse.no angående pris og produktinformasjon.

 Husse er ansvarlig for at personopplysningene som oppgis i forbindelse med kjøp blir behandlet i samsvar med personopplysningsloven.

 


Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.