Valpens utvikling

Valp Utvikling

Både den fysiske og mentale utviklingen til en valp er en dynamisk prosess. Riktig trening og læringsmetode vil sterke båndet mellom deg og valpen og gi den en følelse av stabilitet. Å begynne læringen helt fra begynnelsen gir de beste resultatene, som de vanligste kommandoene, lære seg å ikke tisse og gjøre fra seg inne og hvordan de skal oppføre seg rundt andre dyr og mennesker.

Holde seg rene i hjemmet

Valper vil ikke ha full kontroll over blærene sine enda. De må som oftest tisse etter de har sovet, spist eller etter lek og trening. Ofte kan du se de gå i ring, imens de ser etter et sted de kan tisse. Med. en gang du ser noen av disse signalene skal du ta valpen ut og ha en godbit klar. Når du har klart dette kan du begynne pottetreningen. Forbered deg på mange turer i begynnelsen, før hunden lærer seg å vente på de bestemte turene. De fleste valper lærer seg å tisse ute mellom den fjerde og sjette måneden.

Forstå hundens språk

Den grunnleggende kommunikasjonen for valpen din vil være kroppsspråket dens. Når hunder viser følelser bruker de nesten hele kroppen, men fokuser mest på ører og hale. Ved å observere valpen din og oppførselen den viser, vil det være lett å vite humøret dens etter hvert. Det er viktig å kunne lese hunden din og vite dens humør i ulike situasjoner. I denne perioden er det ikke bare du som lærer, men også hunden din – valpen vil følge nøye med på deg, tonefallet du bruker og kroppsspråket ditt. Etter litt tid vil hunden forstå når det er tid for tur og mat. Når du trener valpen er det viktig å ha bruke ett tonefall med. en bevegelse, dette vil gjøre det enklere for hunden å forstå hva du mener.

Anbefalt for Valper (Valpe kjærlighet):

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Valp alene hjemme

Hunder elsker å føle seg som en del av gjengen, ettersom de er sosiale vesener fra naturen. De liker å bruke tiden sin med dem de stoler på, og oppmerksomheten de får av dem. Etter hunden er tatt vekk fra moren og søsken vil den se på deg som sin nye familie. Selv om valpen gjerne skulle vært ved din side hele dagen, er det viktig å lære den å være alene til tider. Du vil ikke alltid kunne ta med. hunden overalt, så start med. korte tidsperioder da hunden er alene i hjemmet. Vær diskree når du drar, uten å si hadet. I begynnelsen kan du starte med å bare forlate rommet, dermed kan du forlenge perioden.

 

Husk at noen hunderaser sterkt misliker å være alene over lengre perioder. For disse rasene kan mye alenetid resultere i separasjonsangst.

Det kan fortsatt være nyttig:

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Tips

Sensitive Valp Digest 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 669,00

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.