Valp hjemme - God start med Husse

Du har tatt den viktige avgjørelsen og har valgt din lodne venn. Nå begynner den viktigste fasen i valpens liv.

I løpet av det første året av livet deres trenger valpene spesiell pleie for å sikre god helse og riktig fysisk form for de kommende årene. Riktig trening, omsorg og et sunt kosthold helt fra begynnelsen er en investering i hundens fremtid som vil lønne seg med en god form for kjæledyret ditt og god oppførsel i enhver situasjon i hundens hverdag.

Anbefalt for Valper (Valpe kjærlighet):

Valp Plus | Glutenfritt tørrfôr for valper og hundemødre med sensitivt fordøyelsessystem

Valp Plus er hvetefri oppskrift anbefalt for valper med sensitive fordøyelsessystemer og/eller glutenintoleranse. Rik på vegetabilske fibre som cellulose og psyllium for å stimulere tarmmotilitet og helse. Inneholder clinoptilolite, et mineral som støtter avføringens konsistens og bidrar til en optimal fordøyelse.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
wheat_gluten_free
Uten hvete og gluten
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 29.0% (80% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 18.0%
Sjekk det ut

Sensitive Valp Digest

Valp Digest er basert på lam som hoved-proteinkilde og er en glutenfri oppskrift for valper med sensitivt fordøyelsessystem og/eller glutenintoleranse. Inneholder klinoptilolitt, et mineral som støtter avføringens konsistens og bidrar til en optimal fordøyelse.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
gluten_free
Gluten fri
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 26.0% (75% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 15.0%
Sjekk det ut

Valp Mini | Balansert ernæring for valper og mødre av små raser

Valp Mini er en oppskrift med høyt energiinnhold av mindre størrelse tilpasset kjevene til små og mini raser som er valp. Inneholder clinoptilolite, et mineral som støtter avføringens konsistens og bidrar til en optimal fordøyelse.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
energy_plus
Energi+
Rasestørrelse: Små raser
Protein: 32.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.5%
Sjekk det ut

Valp Maxi | Balansert ernæring for valper og mødre av store raser

Valp Maxi inneholder kondroitin og glukosamin for å støtte sunn vekst av valpens ledd og bein, med større størrelse tilpasset kjevene til valper av store og gigantiske raser.
flora_stimuli
Fordøyelse/Flora Stimuli
mobility
Mobilitet
Rasestørrelse: Store raser
Protein: 29.0% (81% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 18.0%
Sjekk det ut

Første gang i et nytt hus

Før du tar med deg den nye valpen din hjem må du sørge for at alt er forberedt og at du ikke møter på noen overraskelser. Fortell alle familiemedlemmene dine, spesielt de yngste, at en hund trenger litt tid på å bli vant til de nye omgivelsene. Første dag i et nytt hjem er ganske stressende for en valp, så du bør gi kjæledyret litt tid til å tilpasse seg den nye situasjonen. Gi valpen din tid før du introduserer noen andre familiemedlemmer eller venner - det er best å gjøre det når hunden din er helt komfortabel i sitt nye hjem.
Finn ut mer om:

Nødvendig utstyr for en valp

Gi ditt nye familiemedlem riktig nødvendig utstyr. Ha en hundeseng klar, så vel som boller og leker, og vis hunden din hvor den skal sove, hvor maten og vannet er og hva som kan brukes i spilletiden. Du finner alle nødvendige ting på Husse, inkludert tørrfôr til valper fra Valp-linjen, matskåler, hundeseng, leker, børste, sjampo og bur og bagger.
Finn ut mer om:

Valpeutvikling

Både fysisk og mental utvikling av hunden din er en dynamisk prosess. Passende treningsregime og riktig valgt trening vil styrke båndet deres og gi valpen din en følelse av stabilitet. Det er nødvendig å lære valpen din fra de tidligste dagene av alle nødvendige kommandoer og passende oppførsel rundt huset og andre mennesker, samt dyr.
Finn ut mer om:

Helse og omsorg

Gjør hunden din vant til hjemmekontroll: sjekke tenner, poter, klør, negler og ører. Dette vil forhindre at valpen din noen gang føler seg usikker eller ukomfortabel når du må sjekke hygiene eller helse. Kontroller om valpenes nese er fuktig, øynene er klare uten slim i hjørnene eller for mye væske. Rundt 4. måned begynner valpens melketenner å falle ut. I løpet av den tiden sjekk valpens tenner og tannkjøtt regelmessig - tennene skal være hvite og blanke og tannkjøttet skal være rosa uten en rød sirkel rundt tennenes bunn. Ørekontroller er ekstremt viktige, spesielt med hunderaser som har floppende ører. Øregangen må være tørr og ren. Overvåk valpens vekt så vel som kroppstemperaturen, da eventuelle abnormiteter kan være et tegn på et underliggende helseproblem.
Finn ut mer om:

Beste match for valper:

Valp Plus 2 kg | Komplett ernæring med psyllium og vegetabilske fibre for jevn fordøyelse

Med viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter for et sunt immunsystem

kr 229,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.