Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Hvordan er våt hundemat bedre enn tørrfôr?

God våt hundemat er et komplett, velbalansert og smakfullt måltid for din firbeinte venn. Det er et utmerket fôr for kresne hunder - dens smakfulle aroma og behagelige tekstur vil overbevise selv den mest skeptiskse hunden. Hvis du bestemmer deg for å gi hunden din våtfôr, husk å sjekke kjæledyrets munnhygiene regelmessig. Våt hundemat har en veldig myk struktur og vil ikke hjelpe til med å rense tennene mekanisk som tørrfôr. Våtfôr til en hund er ikke like økonomisk som tørrfôr - for å gi hunden riktig mengde energi i løpet av dagen, må du gi kjæledyret mer våtfôr. Hvis hunden din ikke er vant til å spise store mengder mat, del den daglige matmengden i flere mindre porsjoner og gi mat oftere. Våt hundefôr fungerer perfekt som fôr til hunder med mindre kjever og tenner – både hos hunder av mindre raser, så vel som hos eldre, som kan utvikle tannproblemer med alderen.

Hvordan velge riktig våt hundemat?

Når du velger fôr til kjæledyret ditt, følg noen få enkle regler. Hundens våtfôr må passe til kjæledyrets alder og størrelsen. Like viktig er kjæledyrets aktivitetsnivå - for mindre aktive hunder, velg et fettfattig våtfôr. Hundens individuelle preferanser er også ekstremt viktige. Din firbeinte venn har sine favorittsmaker, så velg en diett basert på hans proteinkilde som smaker best for kjæledyret ditt. Våt hundemat kommer i flere ulike teksturer - hos Husse finner du det i form av glatte patéer og smakfulle kjøttbiter i en deilig saus. Du kan enkelt finne mat som kjæledyret ditt vil ha glede av.

Hvordan servere og lagre det?

Våtfôr er ikke like enkelt og praktisk å oppbevare som tørrfôr. Selv den beste våte hundematen ødelegges mye raskere når den åpnes enn tørr hundemat. Husk å oppbevare en åpnet pakke med våt hundemat i kjøleskap og bruk den innen maksimalt to dager etter åpning. Pass på å være oppmerksom på hvor mye mat som er i hundens bolle. Hundens våtfôr bør ikke ligge i hundens skål i mer enn 30 minutter, spesielt på varmere dager. Ved romtemperatur begynner hundens våte mat å avgi en ubehagelig lukt ganske raskt som kan ta motet fra kjæledyret ditt. Ikke glem å vaske hundens bolle etter hvert måltid - matrester på bunnen vil ødelegge og påvirke smaken av påfølgende måltider.

Hvordan venner du hunden din til å spise våtfôr?

Hvis hunden din for det meste har spist tørrfôr så langt, kan han være skeptisk til den nye typen måltid. Våt hundemat er en ny opplevelse som hunden din og den trenger å venne seg til det gradvis. Det er en annen lukt, en annen tekstur og kjæledyret ditt trenger et øyeblikk for å overbevise seg selv om en ny mat. Husk derfor å aldri endre hundens kosthold plutselig. Eventuelle endringer i hundens kosthold bør skje gradvis, noe som gir kjæledyret en sjanse til å venne seg til det som er nytt i den daglige rutinen. Å gjøre endringer i kostholdet ditt gradvis er ekstremt viktig for hundens helse og velvære. Kjæledyrets fordøyelsessystem har tid til å tilpasse seg den nye matsammensetningen for å unngå fordøyelsesproblemer. Plutselige endringer i en hunds kosthold kan føre til fordøyelsesproblemer, forårsake oppkast, diaré eller forstoppelse.

Et velsmakende og sunt måltid for hunden din

Husse våtfôr er laget kun av råvarer av høyeste kvalitet. Våt hundemat er svært velsmakende med kjøttbiter og patéer uten kunstige farge- eller smaksstoffer. Takket være bruken av kun de beste kvalitetsingrediensene, vil våtfôr appellere til selv de mest krevende kjæledyrene. Husse våtfôr er preget av høyt proteininnhold, tilstrekkelige vitaminnivåer og god fordøyelighet, noe som gjør dem til det perfekte måltidet for kjæledyret ditt. Husse våtfôr tilbud inkluderer formler designet for å møte de spesifikke behovene til valper, voksne hunder og seniorhunder. Husk at hver hund har forskjellige behov og preferanser, så velg et fôr som passer til kjæledyrets livsstil. Introduserer du et nytt fôr til hundens kosthold? Gjør dette gradvis og bland det nye fôret med det gamle - på denne måten vil hundens fordøyelsessystem få tid til å tilpasse seg den nye dietten og unngå eventuelle fordøyelsesproblemer.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.