Klager og returer


Informasjon om bruk av retten til å angre kontrakten


I samsvar med gjeldende lovbestemmelser har du rett til å trekke deg fra denne kontrakten innen 14 dager uten å oppgi noen grunn.

Angrefristen vil utløpe etter 14 dager fra den dagen du anskaffer varene, eller en annen tredjepart enn transportøren og angitt av deg overtar varene.

For å utøve retten til å trekke seg fra kontrakten, må du informere oss (Husse Norge, Stasjonsveien 55, 0771 Oslo) om din beslutning om å trekke seg fra denne kontrakten ved en utvetydig erklæring (for eksempel et brev sendt per post, faks eller e-post).

Du kan bruke modelluttaksskjemaet, men det er ikke obligatorisk.

For å overholde fristen for å si opp kontrakten, er det nok at du sender informasjon om utøvelse av din rett til å angre kontrakten før fristen for å si opp kontrakten.

Ved tilbaketrekking fra denne kontrakten, vil vi refundere alle betalinger mottatt fra deg, inkludert kostnadene ved å levere varene (bortsett fra tilleggskostnader som følge av leveringsmåten du har valgt). Vi vil tilbakebetale betalingen med de samme betalingsmetodene som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre du vi har avtalt noe annet - uansett vil du ikke pådra deg noen gebyrer i forbindelse med denne refusjonen.

Vi kan holde tilbake refusjonen til vi mottar varen eller inntil bevis på returen er gitt oss, avhengig av hva som inntreffer først.

Vennligst send tilbake eller overgi varen til oss umiddelbart, og i alle fall ikke senere enn 14 dager fra den dagen du informerte oss om at du trekker deg fra denne kontrakten. Fristen er overholdt dersom du sender tilbake varene før fristen på 14 dager er utløpt.

Du må bære de direkte kostnadene ved å returnere varene.

Du er kun ansvarlig for å redusere verdien av ting som er et resultat av å bruke det på en annen måte enn det som var nødvendig for å fastslå tingenes art, egenskaper og funksjon.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.