Bli med i Husse og start din egen bedrift i dag

Bli med på laget til over 1000 franchisetakere som selger Husse produkter i over 50 land. Start din egen bedrift i et selskap som ble kåret topp 50 beste franchise bedrift, denne listen inkluderte selskaper som Apple og Walmart. Bli en del av verdens raskest voksende kjæledyrmat franchise.

Kontakt oss

Hvorfor skal du bli med oss?

5

doblet omsetning

siste 5 år

400 000

kunder

i verden

30+

års

erfaring i markedet

1000+

franchisetakere

i over 50 land

Husse’s konkurransefortrinn

Siden Husse produkter ikke er tilgjengelig gjennom tradisjonelle didrtibusjonsnettverk kan kundene kun få de ved å kontakte lokale Husse distributører. Levering rett fra fabrikken gir Husse anledning til å være konkurransedyktige på pris samtidig som vi tilbyr høy kvalitet på produkter og service. Husse tilbyr dør til dør levering av alle produkter uten ekstrakostnader. Alle våre franchisetakere blir godt trent innen ernæring og Husse produktene.

 

Husse forretningmodell

Start din bedrift med en Europeisk leder innen hjemlevering av kjæledyrmat. Våre arbeidsmetoder har blitt prøvd og testet av over 1000 franchisetakere i verden. Når du jobber med Husse får du mulighet til en stabil oppbygging av ditt lokale marked. Din inntjening genereres for det meste av faste kunder, så du er sikret et gjentagende salg. Faste kostnader er lave og positive resultater er mulig fra start. Du vil også motta all trening og materiale du trenger for å drive bedriften din. Oppstarttrening dekker full kunnskap om Husse komersielle tilbud, ernæring og grunnleggende salg og markedsføring. Vi tilbyr støtte fra vår grafiske designer, veterinær og markedsføring og sosiale medier team tilbyr både råd og veiledning.

 

Husse i TOP 100 Franchise Direct

Husse er den første og eneste merkevaren fra zoologiindustrien til å komme på Top 100 global franchise brands listen til Franchise Direct magazine. Andre merker inkluderer Pizza Hut, Hertz eller Hilton Hotels.

 

Bli en Husse partner

Husse franchisetaker

Investering på 95.000 NOK

Start din egen lokale Husse franchise. Du trenger finasielle russurser for å dekke investeringen – Beløpet vil variere med størrelsen på aktivitetsområdet. Husse franchisetakere har ekslusive rettigheter på distribusjon av Husse produkter i sitt område.

Finn ut mer

Husse Disrtibutør

 

Du tenger ikke store summer for å starte din egen bedrift med Husse. Som distributør, trenger du bare å dekke nædvendige kostnader for å sette opp som distributør. Distributører jobber med en franchisetaker og dekker kunder i gitt område. Du kan bli Husse distributør på deltid.
Finn ut mer

Møt våre franchisetakere og distributører

Janine

Janine dekker området Oslo Vest – nærmere beskrevet Bydel Frogner, Ullern og Vestre Aker.

Arve

Husse Viken dekker kommunene Asker, Lier, og Bærum. «Jeg har stor glede av å møte kundene mine på deres hjemmebane»

Hvorfor anbefaler du Husse sine produkter/tjenester? «Husse produserer høykvalitetsprodukter jeg kan stå inne for, og mine klare målsetning er at både dyr og eiere skal være fornøyde med varene og tjenesten vi leverer».

Marius

Marius holder til på Bjerke banen og leverer til hele Romerike. Han spesialiserer seg på hest og er våres ledene franchise tager når det kommer til hestefôr. I samarbeid med Rune har de store ambisjoner om å levere fôr til alle hester, hunder og katter i Romerike.

Unike Husse verdier:

Kontakt oss og bli med i teamet vårt!

Hvis du er interessert i vår forretningsmodell og elsker dyr, send mail eller ring oss for mer informasjon i Norge.

C.E.O

Herman Herding

+4794002177

Man-Fre, 9:00 - 16:00

herman@husse.no
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk fôr for hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører er grundig opplært i dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse mat kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husses katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier av livet, dvs. valper og kattunger, voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitive fordøyelses system og matallergier, etter sterilisering eller kastrering, vi har også riktig fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Du kan diversifisere det sunne og naturlige kostholdet til din hund, katt eller hest. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening. Trenger du pleieprodukter til kjæledyret ditt? Få sjampoer, pleiekosmetikk, oljer og lotioner som du vil ta vare på det vakre og sunne utseendet til hunden, katten eller hesten din.