Bli med oss i Husse og start din egen bedrift i dag

Bli med på laget til over 1000 franchisetakere som selger Husse produkter i over 50 land. Start din egen bedrift i et selskap som ble kåret blant "Topp 50 Beste Franchise Bedrifter", denne listen inkluderer selskaper som Apple og Walmart. Bli en del av verdens raskest voksende kjæledyrmat franchise.
Husse ble også "Brand of the year 2019-2020" i hunde- og kattemat kategorien presentert av The World Branding Forum.

Kontakt oss

Hvorfor skal du bli med oss?

Svensk varemerke

med imponerende global vekst
Fornøyde kunder

spredt i hele verden

35+

års

erfaring i markedet

1000+

franchisetakere

i over 50 land

Husse’s konkurransefortrinn

Siden Husse's produkter ikke er tilgjengelig gjennom tradisjonelle distribusjonsnettverk kan kundene kun få de ved å kontakte lokale Husse distributører. Levering rett fra fabrikken gir Husse anledning til å være konkurransedyktige på pris samtidig som vi tilbyr høy kvalitet på produkter og service. Husse tilbyr dør-til-dør levering av alle produkter. Alle våre franchisetakere blir godt opplært innen ernæring og Husse's sortiment.

 

Husse's forretningsmodell

Start din bedrift med et europaledende merke innen hjemlevering av dyrfôr. Våre arbeidsmetoder har blitt prøvd og testet av over 1000 franchisetakere rundt i verden. Når du jobber med Husse får du mulighet til en stabil oppbygging av ditt lokale marked. Din inntjening genereres for det meste av faste kunder, så du er sikret et gjentagende salg. Faste kostnader er lave og positive resultater er mulig tidlig. Du vil også motta all opplæring og videre kurs du trenger for å drive bedriften din. Oppstarttrening dekker kunnskap om Husse komersielle tilbud, ernæring og grunnleggende salg og markedsføring. Vi tilbyr også støtte fra våre grafiske designere, ernæringsrådgivere og veterinær.

 

Husse i Top 100 Franchise Direct

Husse er den første og eneste merkevaren fra zoo-/dyrebutikk-industrien til å komme på Top 100 Global Franchise-merke listen til Franchise Direct magazine. Sammen med andre merker som f.eks Pizza Hut, Hertz og Hilton Hotels.

 

Bli en Husse partner

Husse franchisetaker

Investering på 95.000 NOK

Start din egen lokale Husse franchise. Du trenger finasielle russurser for å dekke investeringen – Beløpet vil variere med størrelsen på aktivitetsområdet. Husse franchisetakere har ekslusive rettigheter på distribusjon av Husse produkter i sitt område.

Finn ut mer

Husse Disrtibutør

 

Du tenger ikke store summer for å starte din egen bedrift med Husse. Som distributør, trenger du bare å dekke nædvendige kostnader for å sette opp som distributør. Distributører jobber med en franchisetaker og dekker kunder i gitt område. Du kan bli Husse distributør på deltid.
Finn ut mer

Unike Husse verdier:

Kontakt oss og bli med i teamet vårt!

Hvis du er interessert i vår forretningsmodell og elsker dyr, send mail eller ring oss for mer informasjon i Norge.

Man-Fre, 9:00 - 16:00
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.