Idol | Kornfrie godbiter rike på lam

16026c
Kornfrie, stjerneformede godbiter laget med én enkelt animalsk proteinkilde for hunder med fordøyelsesproblemer. Uten kunstige smak eller fargestoffer.

kr 43,00

Tilgjengelig i:
Antall
grain_free
Kornfri - Oppskrift uten korn for sensitive hunder
hypo_allergenic
Hypoallergenisk - Oppskrift rik på lam som animalsk protein, kjent for å utløse mindre allergier

Myke og seige godbiter rike på lam

Belønn din pelskledde venn med disse næringsrike og deilige halvfuktige snacksene laget med lam som første ingrediens - en proteinrik snack for belønning på farten eller en perfekt godbit for enhver treningsøkt med hunden din.

Denne hypoallergene oppskriften er rik på lam - en kilde til animalsk protein av høy kvalitet som er mindre sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon. Videre er våre Idol-snacks laget uten frokostblandinger, noe som gjør dem egnet for sensitive hunder eller de med glutenintoleranse. I stedet for korn, brukes sunne og lett fordøyelige ingredienser som erter og poteter som kilder til karbohydrater.

De er også formulert med koffeinfri grønn teekstrakt, rik på polyfenoler og flavonoider med høy antioksidativ kapasitet, og tilsatt vitamin C, en kraftig antioksidant som støtter immunitet og bidrar til å beskytte kroppscellene. I tillegg inneholder disse godbitene psylliumskall og frø – en prebiotisk og kilde til løselig fiber som er viktig for tarmhelsen.

Kornfri
Hypo-allergisk

Fôringsråd

Anbefalte daglige maksimumsmengder er vist i fôringstabellen på emballasjen. Gi som en godbit eller belønning mellom måltidene. Hold alltid tilsyn med hunden din når du gir tygge eller godbit. Hold ferskvann tilgjengelig til enhver tid.

Snacks og tygger er ikke en erstatning for turer og lek med hunden din, de bør kun brukes som ekstra stimulering for hunden din gitt som en del av treningen, som en belønning for god oppførsel, eller bare som en velsmakende godbit mellom måltidene.

Fôr som en del av et balansert kosthold. Når du mater godbiter, reduser hundens hovedmåltid for å holde dem i en mager, aktiv tilstand. Ikke overfôr hunden din med snacks og tygger. Overdreven bruk av snacks og tygger kan forårsake magebesvær og potensielt føre til fedme hos hunder og andre helseproblemer.

Råd om lagring

Før åpning bør esken oppbevares tørt og kjølig.

Etter åpning, lukk esken etter hver bruk og oppbevar på et kjølig og tørt sted.

Holdes unna direkte sollys.

Ernæringsinfo

Nutritional additives: vitamin C 100 mg/kg. Preservatives.

dried lamb (26%), yellow peas, potatoes, vegetable glycerine, natural flavour (7%), dried apple pulp, salmon oil (3%), brewer’s yeast, carrots (0.5%), psyllium husk & seeds (0.4%), Mojave yucca (0.1%), decaffeinated green tea extract (0.01%).

Laget av høy kvalitet

Anmeldelser

5
Ingen anmeldelser enda
100%
0%
0%
0%
0%

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør