Artiflex, 1 L | Nutritional support for joint health with chondroitin & glucosamine

50106c
Bidrar til bedre bevegelighet og smidighet i leddene.

kr 639,00

Tilgjengelig i:
Antall
Tilgjengelighet
På lager Tilgjengelig, leveringstid 1-2 uker
mobility_plus
Mobilitet+ - Unik kombinasjon av MSM, glukosamin, kondroitin og planter

Liquid food supplement that promotes mobility

Artiflex is a unique combination of MSM (Methyl Sulfonyl Methane), glucosamine, chondroitin and a combination of plants formulated to help protect the joints and restore joint flexibility and mobility of horses, donkeys and ponies. The product contains plants like devil's claw, arnica and marigold known for their analgesic and anti-inflammatory properties.

Mobilitet+

Glucosamine, Chondroitin and MSM

Artiflex er formulert for å forsyne hesten med glukosamin og kondroitin som er lettere å assimilere av kroppen og er svært biotilgjengelig.

GLUKOSAMIN OG KONDROITIN

Glukosamin er en naturlig forbindelse som finnes i brusk som hjelper til med å gjenoppbygge brusken og fremme mobilitet.

Kondroitin er et stoff som forekommer naturlig i bindevevet til mennesker og dyr, og har den funksjonen å gi brusken sin elastisitet ved å hjelpe den med å holde på vann. Det bidrar til å forbedre bevegelsen av leddene og opprettholder deres fleksibilitet.

MSM (Methyl sulphonyl methane)

MSM er rik på organisk svovel, en viktig "byggestein" for sunne bein og ledd. De fleste dyr og mennesker trenger et kosttilskudd i tillegg til det som inntas naturlig gjennom mat. MSM har vist seg å være nyttig for å forbedre leddfunksjonaliteten.

Artiflex inneholder også andre sporstoffer som sink, kobber og mangan, uunnværlige for elastisiteten og bruskproduksjonen.

Anbefalinger og instruksjoner

Hester og store ponnier: 40 ml/dag.

Ponnier av mindre størrelse: 20 ml/dag.

I kritiske faser: gi produktet kontinuerlig i tre uker. For vedlikehold: gi dette hver dag i en uke per måned. Doble mengden den første uken i kritiske faser for å akselerere leddfleksibiliteten. Rist før bruk. Egnet for bruk under drektighet, og for unge dyr. Kun til dyr! Produktet inneholder dopingmidler – sjekk med lokale myndigheter hvilke regler som gjelder for konkurranser.

ANSVARSFRASKRIVELSE: Dette produktet er basert på planter. Ulike dyr kan reagere forskjellig på naturlige stoffer i disse plantene. Informasjonen oppført i denne produktbeskrivelsen er basert på generell informasjon om de nevnte plantene. Dette produktet bør ikke klassifiseres som et legemiddel. Hvis du har andre spørsmål angående hestens helse, anbefaler vi at du kontakter din veterinær.

Ernæringsinfo

Trace elements per litre: MSM 60000 mg, 3b604 Zinc (sulphate) 3500 mg, 3b503 Manganese (sulphate) 3000 mg, 3b405 Copper (sulphate) 2500 mg.

glucosamine sulphate (70000 mg/l), chondroitin sulphate (60000 mg/l), marigold (Calendula officinalis), devil's claw (Harpagophytum procumbens), arnica (Arnica montana).

Mulig du også liker

Anbefalte produkter

Schampo, 250 ml | Mild sjampo med kokosolje og olivenolje

Konsentrert formel for skinnende og silkeaktig hestepels

kr 219,00

kr 369,00

kr 379,00

Laget av høy kvalitet

Anmeldelser

5
Ingen anmeldelser enda
100%
0%
0%
0%
0%

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør