Hvordan organisere spilletiden med en hund hjemme?

MorroVedlikeholde

Etter hvert som været blir verre, synker temperaturen og dagen blir kortere, det blir mer og mer ubehagelig å leke ute med hundene dine. I løpet av høsten og vinteren er det lett å forkorte de daglige turene dine og utelate spilletid i skogen eller i en park. Til tross for det dårlige været, forblir energinivåene til våre hundevenner de samme som om våren eller sommeren. Hunder som er fratatt sin vanlige fysiske aktivitet, kan raskt bli frustrert, noe som til og med kan føre til ødeleggende atferd rundt huset. Hvordan organisere spilletiden for hunden din hjemme?

Tid for en løpetur

Enkelte hunderaser er svært aktive og krever en betydelig mengde fysisk aktivitet for å brenne gjennom sine enorme energireserver. I et større hus er det ganske enkelt å finne et sted for hunden din å løpe rundt, men hva kan du gjøre i en liten leilighet? Bruk møbler og godbiter til din fordel. Ved å bruke stoler, bord, puter eller krakker kan du lage en provisorisk hinderbane for hunden din. Skjul hundens godbiter mellom møbler og la kjæledyret ditt lete etter dem. Du kan til og med prøve å oppmuntre hunden din til å gå gjennom hinderløypa ved å tilby ham favorittleketøyet.

Ved å bruke stoler, bord, puter eller krakker kan du lage en provisorisk hinderbane for hunden din

Spennende spilletid

Godbiter kan være veldig nyttige på mange måter i løpet av spilletiden. Come and Play -leker er designet på en måte slik at du kan skjule snacks eller tørr hundemat i dem. Når hunden din leker med leken, kan han støte på velsmakende belønninger. Det er en fin måte å få hunden din til å leke med et nytt leketøy, og det gir også hunden din mye nødvendig mental stimulering.

Tautrekking

La spilletiden bli en ny utfordring for valpen din. Rutine og repetisjon kan gjøre selv den morsomste aktiviteten til en kjedelig oppgave. Det er viktig å diversifisere spilletiden, spesielt når hunden din ikke får ekstra stimulering fra omverdenen. I stedet for å konstant leke henteleker med hunden din, kan du prøve å kjempe litt. Hold hundens leketøy fast i hånden din og gi andre enden til valpen din, så han kan prøve å ta den fra deg. Når hunden din har leken, prøv å få den vekk fra ham. Den beste leken for denne aktiviteten ville være en tauleke - du kan komfortabelt holde i begge ender av leken og spille tautrekking.

Det er viktig å diversifisere spilletiden, spesielt når hunden din ikke får ekstra stimulering fra omverdenen.

Anbefalt for moro hjemme:

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Kanskje gjemme seg?

Du kan leke gjemsel med hunden din på to måter. I det første scenariet vil hunden din lete etter favorittleketøyet hans. Gi hunden din en "bli!" kommando eller be noen om å holde valpen din. Vis hunden din leken og late som om du gjemmer den noen få steder rundt i rommet. Når du har valgt et godt sted, gi hunden din en "Søk!" kommando. I det andre scenariet vil hunden din lete etter deg. Begynn igjen med å gi hunden din en "bli!" kommando og forlate rommet. Finn et godt gjemmested og la hunden din finne deg uten å gi ham noen tips. Ikke rop på hunden, ikke lag noen lyder. Når hunden din finner deg, hilser du muntert og tilbyr en matbit som en belønning.

Husk at leketid med hunden din bidrar til å styrke båndet mellom dere. Aldri forsøm din daglige spilletid. Det er ikke bare mye nødvendig fysisk aktivitet, men også en viktig del av mental stimulering for hunden din. Selv uten å forlate huset ditt, må du gi hunden din morsomme og kreative aktiviteter å bruke tiden sin på.

Andre morsomme produkter som er trygge for innendørs bruk:

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Exclusive Digest 2 kg | Lettfordøyelig fôr til katter med sensitivt fordøyelsessystem

Med vegetabilske fibre og FOS for å fremme sunn fordøyelse og riktig opptak av næringsstoffer

kr 229,00

Tips

Sensitive Valp Digest 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 669,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.