Kompis, 150 g | Funksjonelle snacks formulert for urinstøtte

16027c
Crunchy, funksjonell snacks for hunder, beriket med supermat for urinstøtte. Kornfri oppskrift rik på velsmakende and og næringsrike erter.

kr 69,00

Tilgjengelig i:
Antall
urinary_health
Urinhelse - Beriket med supermat for å støtte urinsystemet.
grain_free
Korn fri - Uten korn eller gluten, egnet for sensitive mager.

Funksjonelle snacks for urinstøtte

Kompis er funksjonelle snacks for hunder, spesielt formulert med næringsrike planter og superfrukter for å gi ekstra næring til hunder som trenger urinstøtte:

Beriket med løvetann, chokebær og solbær som bidrar til å støtte urinveiene.

Beriket med fennikel som støtter fordøyelsen.

Smakfulle, knasende, hjerteformede godbiter som vil glede hundens smaksløker. Den uimotståelige knasende teksturen til Kompis bidrar til å opprettholde god tannhygiene ved å stimulere den mekaniske rengjøringen av tennene mens hunden din tygger. Uten kunstige smaks- eller fargestoffer. Tilleggsfôr til hunder.

Urinhelse
Kornfri

Sunn oppskrift for å støtte velvære

ENKEL DYREPROTEINKILDE

Kompis-snacks er laget med kun én animalsk proteinkilde: deilig og lettfordøyelig and, en alternativ proteinkilde av høy kvalitet som passer for hunder med matfølsomhet.

KORN- OG GLUTENFRI OPPSKRIFT

Kompis-snacks er skånsomme for magen da de ikke inneholder korn eller gluten og passer derfor også for hunder med korn- og glutenintoleranse. I stedet brukes sunne og lett fordøyelige ingredienser som erter og poteter som alternative karbohydratkilder for å hjelpe kjæledyrets kropp med sunn energi.

I tillegg inneholder Kompis-snacks tørket eplemasse, en svært fordøyelig kilde til fiber, som bidrar til å fremme fordøyelseshelsen.

MED TAURIN

Tilsatt taurin som bidrar til et sunt hjerte og muskler.

Retningslinjer for fôring og oppbevaring

FÔRINGSRÅD

Anbefalte daglige maksimumsmengder er vist i fôringstabellen på emballasjen. Tilby som en godbit eller belønning mellom måltidene. Hold alltid tilsyn med hunden din når du gir tygge eller godbit. Ha alltid friskt drikkevann tilgjengelig.

Snacks og tygger er ikke en erstatning for turer og lek med hunden din, de bør kun brukes som ekstra stimulering for hunden din gitt som en del av treningen, som en belønning for god oppførsel, eller bare som en velsmakende godbit mellom måltidene. Fôr som en del av et balansert kosthold. Når du mater godbiter, reduser hundens hovedmåltid for å holde dem i en mager form. Ikke overfôr hunden din med snacks og tygger. Overdreven bruk av snacks og tygger kan forårsake magebesvær og potensielt føre til fedme hos hunder og andre helseproblemer.

OPPBEVARING

Før åpning bør produktet oppbevares tørt og kjølig. Etter åpning, lukk emballasjen godt etter hver bruk og oppbevar på et tørt, kjølig sted, vekk fra direkte sollys.

Ernæringsinfo

Nutritional additives: 3a370 taurine 1000 mg/kg. Antioxidants.

dried duck (26%), peas (26%), potatoes (16%), pea protein, dried apple pulp (10%), chicken fat, dried dandelion (1%), dried chokeberries (1%), dried fennel (1%), rapeseed oil, dried blackcurrant (0.5%).

Balanserte ingredienser av høy kvalitet

Anmeldelser

Ingen anmeldelser enda

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør