Renal | Paté for hunder med nyreproblemer

15053c
Dietisk komplett våtfôr for voksne hunder for støtte av nyrefunksjon ved kronisk nyresvikt og/eller for reduksjon av dannelse av oksalatstein. Inneholder redusert nivå av natrium og fosfor, samt lavt innhold av høy kvalitet og lettfordøyelige animalske proteiner.

kr 69,00

Tilgjengelig i:
Antall
low_protein
- For å bidra til å redusere belastningen på nyrene.
low_phosphorus
- For å bidra til å redusere dannelsen av blærestein og gjøre urinen mer basisk.

Glutenfri paté for hunder med nyreproblemer

En sunn hunds nyrer har mange ansvarsområder for å holde hunden frisk, fra å fjerne giftstoffer til å opprettholde blodtrykket og bidra til å skape nye røde blodlegemer. Når nyrefunksjonen er svekket, kan ikke nyrene utføre jobben like godt som før. Riktig ernæring er en nøkkel i håndteringen av nyresykdom. Spesielt formulerte dietter for nyretilstander er designet for å hjelpe med å redusere belastningen på nyrene, slik at de kan fungere mer effektivt.

For dette formålet har vi utviklet Renal, en paté med svin, kylling og ris, for å støtte hundens nyrefunksjon og blærhelse. Den inneholder reduserte nivåer av fosfor for å bremse progresjonen av nyresvikt, og begrensede protein nivåer for å redusere belastningen på nyrene. På grunn av den gode fordøyeligheten av tilgjengelige proteiner, gir produktet fortsatt alle nødvendige aminosyrer for muskelvedlikehold. Kaliumsitrat er tilsatt for å redusere risikoen for dannelse av kalsiumoksalatsteiner og for å redusere risikoen for høye nivåer av syrer i kroppsvæskene. Det fremmer ønskelige urin-pH-nivåer og er lavt i natrium for å bidra til å redusere risikoen for blærestein. I tillegg til dette inneholder Renal inulin, en kilde til frukto-oligosakkarider, prebiotika som bidrar til å støtte sunn fordøyelse. Denne oppskriften er glutenfri og derfor også egnet for hunder med glutenintoleranse.

Servering og oppbevaring

Server som et komplett og balansert måltid, helst ved romtemperatur.

Rent, ferskt drikkevann bør være tilgjengelig til enhver tid.

Etter åpning bør det oppbevares i kjøleskapet og brukes innen 48 timer.

Fôringsveiledning

Husse Renal med svin, kylling og ris, er et diettfullfôr for voksne hunder.

Ved kronisk nyresvikt: Anbefalt fôringsvarighet: først opp til 6 måneder. Det anbefales å søke råd fra en veterinær før bruk og før forlengelse av bruksperioden.

Ved reduksjon av oksalatsteiners dannelse: Anbefalt fôringsvarighet: opptil 6 måneder. Det anbefales å søke veterinær før bruk.

Når du gir hunden din et veterinærdiett, bør du oppsøke veterinæren regelmessig for kontroller. Hvis hundens helse forverres, bør du søke veterinærhjelp umiddelbart.

For daglig rasjon, se fôringstabellen på boksen. Fôringstabellen er bare en veiledning, juster den daglige rasjonen i henhold til hundens individuelle behov for å opprettholde dem i en slank tilstand. Del den daglige rasjonen inn i minst to måltider.

Energy per 100 g: ME (FEDIAF, 2019) 118 kcal

Ernæringsinfo

Nutritional additives/kg: vitamin A 1200 IU, vitamin E 100 mg, 3b202 (iodine) 0.5 mg, 3b502 (manganese) 15 mg, 3b605 (zinc) 34 mg, 3b801 (selenium) 0.03 mg.

Technological additives/kg (Urine alkalising substances): potassium citrates 700 mg.

pork (24%), chicken (11.6%), rice (9%), sunflower oil, salmon (2.2%), dextrose, minerals, beet pulp, cellulose, inulin (0.4%, source of fructo-oligosaccharides).

Balansert kosthold og ingredienser av høy kvalitet

Anmeldelser

Ingen anmeldelser enda

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør