Snacks 900 g | Deilig godbiter til hunden din

14025c
Deilige, kaldpressede godbiter. Rike på tørket lam og med ris. Laget uten hvete for å støtte optimal fordøyelse hos hunder med glutenintoleranse. Tilsatt vitaminer og mineraler for forbedret ernæring.

kr 99,00

Tilgjengelig i:
Antall
gluten_free
Glutenfri - Suitable for dogs with sensitive digestive systems.
l_carnitine
L-karnitin - Supports efficient fat metabolism.

Kaldpressede godbiter for ekstra næring

Våre smakfulle, lett fordøyelige snacks presses forsiktig for å lukke inn maksimalt med næringsstoffer og smak. Laget uten hvete, er de flotte for sensitive mager og støtter sunn fordøyelse. Snacks har høyt proteininnhold og er rike på tørket lam, en kilde til animalsk protein av høy kvalitet som bidrar til å opprettholde mager muskelmasse. Sammen med tilsatt L-karnitin og taurin bidrar de til å holde hunder i god helse og slank form.

Disse hundegodbitene kan knuses i mindre biter, noe som gjør dem perfekte å bruke som belønning under treningsøkter med hunden din.

Glutenfri
L-carnitine

Anbefalinger og fôringsråd

Anbefalte daglige maksimumsmengder er vist i fôringstabellen på emballasjen. Tilby som en godbit eller belønning mellom måltidene. Hold alltid tilsyn med hunden din når du gir tygge eller godbit. Ha alltid friskt drikkevann tilgjengelig.

Snacks og tygger er ikke en erstatning for turer og lek med hunden din, de bør kun brukes som ekstra stimulering for hunden din gitt som en del av treningen, som en belønning for god oppførsel, eller bare som en velsmakende godbit mellom måltidene.

Fôr som en del av et balansert kosthold. Snacks bør ikke utgjøre mer enn 10 % av det totale energiinntaket. Når du mater godbiter, reduser hundens hovedmåltid for å holde dem i en mager form. Ikke overfôr hunden din med snacks og tygger. Overdreven bruk av snacks og tygger kan forårsake magebesvær og potensielt føre til fedme hos hunder og andre helseproblemer.

Råd om lagring

Oppbevares på et tørt og kjølig sted vekk fra direkte sollys. Utenfor hundens rekkevidde.

Lukk emballasjen etter bruk.

Ernæringsinfo

Nutritional additives: vitamin A 18000 IU/kg, vitamin D3 1800 IU/kg, vitamin E 200 IU/kg, 3b103 (Iron) 50 mg/kg, 3b202 (Iodine) 1.5 mg/kg, 3b405 (Copper) 5.0 mg/kg, 3b502 (Manganese) 35 mg/kg, 3b605 (Zinc) 65 mg/kg, taurine 100 mg/kg, L-carnitine 300 mg/kg. Antioxidants.

gelatinised maize (65%), dried lamb (14%), dried chicken (13%), rice (4%), poultry fat.

Balanserte ingredienser av høy kvalitet

Anmeldelser

Ingen anmeldelser enda

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør