Weight & Diabetic | Paté for overvektige/diabetiske hunder

15054c
Dietetisk komplett våtfôr for voksne hunder for å redusere overdreven kroppsvekt og/eller for regulering av glukoseforsyning (diabetes mellitus) med lavt nivå av mono- og disakkarider. Oppskriften er designet for å støtte vekttap og vektstyring med tilpasset fett- og kaloriinnhold. Det er rikt på løselige og uløselige fibre for å bidra til å redusere risikoen for blodsukkernivåsvingninger.

kr 69,00

Tilgjengelig i:
Antall
energy_control
Energi kontroll - Redusert energi- og fettinnhold for å bidra til å støtte vektstyring.
high_fiber
Optimal fiber - Hjelper til med å holde hunden mett og fornøyd etter hvert måltid.

Paté med redusert fett- og energiinnhold

Å være overvektig kan ha betydelig innvirkning på hundens helse, da det kan forkorte hundens levetid og øke sjansen for å utvikle sykdommer som påvirker livskvaliteten deres. For hunder som sliter med vektproblemer eller har en tendens til fedme, har vi utviklet Weight & Diabetic, en paté med svin, kylling og erter, et dietetisk komplett våtfôr for voksne hunder for å redusere overdreven kroppsvekt. Den har lavere energitetthet, men er formulert med rikelig med fiber for å gi en tidligere metthetsfølelse. Proteininnholdet er økt for å hjelpe til med å opprettholde muskelmassen under vekttapet. Med L-karnitin for å støtte metabolismen og konvertering av fett til energi. Vitamin- og mineralnivåene i produktet er justert for å fortsatt være tilstrekkelige når mindre mat gis.

Dette fôret er også egnet for hunder med diabetes for regulering av glukoseforsyning med lavt nivå av mono- og disakkarider. Det økte fiberinnholdet og bruken av langsomt frigjørende karbohydrater sikrer en gradvis økning av blodsukkernivået.

Fibre er tilsatt for å støtte tarmfunksjonen, for å forebygge både diaré og forstoppelse. I tillegg til dette inneholder Weight & Diabetic inulin, en kilde til fruktooligosakkarider, prebiotika som bidrar til å støtte sunn fordøyelse.

Energi kontroll
Optimal fiber

Servering og oppbevaring

Server som et komplett og balansert måltid alene, helst ved romtemperatur.

Rent, friskt drikkevann bør være tilgjengelig til enhver tid.

Etter åpning, oppbevares i kjøleskapet og gis innen 48 timer.

Fôringsveiledning

Husse Weight & Diabetic med svin, kylling og erter, er et dietetisk komplett fôr for voksne hunder.

For overvektige hunder: Anbefalt fôringstid: til ønsket kroppsvekt er oppnådd, og deretter om nødvendig for å opprettholde ønsket kroppsvekt. Det anbefales å søke veterinærens råd før bruk. For effektiv vekttap eller ideell vektvedlikehold, bør det anbefalte daglige energiinntaket ikke overskrides.

For diabetiske hunder: Anbefalt fôringstid: først og fremst opptil 6 måneder. Det anbefales å søke veterinærens råd før bruk eller før forlengelse av bruksperioden.

For daglig porsjon, se fôringstabellen på boksen. For gradvis vektreduksjon bør kjæledyret ditt miste 1-2% kroppsmasse per uke. Dette bør sjekkes regelmessig og kan være nødvendig å justere ved å øke eller redusere mengden fôr. Del den daglige porsjonen inn i minst to måltider.

Energy per 100 g: ME (FEDIAF, 2019) 68 kcal

Ernæringsinfo

Nutritional additives/kg: vitamin D3 50 IU, vitamin E 20 mg, 3b405 (Copper) 1 mg, 3b502 (Manganese) 2.5 mg, 3b605 (Zinc) 10 mg, L-carnitine 50 mg.

pork (23%), chicken (13.5%), dried peas (3.6%), wheat, cellulose (1.35%), dried carrots (1%), beet pulp (0.5%), minerals, inulin (0.4%, source of fructo-oligosaccharides).

Carbohydrate sources: peas, wheat, carrots, beet pulp.

Balansert kosthold og ingredienser av høy kvalitet

Anmeldelser

Ingen anmeldelser enda

Verdenskjent kvalitet, lokal omsorgSvensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987

Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.

50+

Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.

1000+

Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Nutritional advice and personal
home delivery for free!

Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør