Trygge leker for hunden din – hvordan velge de rette?

Hunder Morro

Leketid er ekstremt viktig for valpens rutine. Det er en super måte for hunden å å beveg seg og tenke. Leketid med hunden vil også være med å forsterke forholdet deres og lære hunden nye triks og ferdigheter. Det finnes ingen leke som vil passe alle hunders behov. Hver enkelt hund vil trenge forskjellig størrelse, de kan ha svakere eller sterkere kjever, eller forskjellige preferanser. Om du ønsker at hunden skal være fokusert når dere leker er det viktig de riktige lekene for hunden din.

Hvorfor trenger hunder leker?

For din nysgjerrige valp kan mange gjenstander I hjemmet, spesielt personlige eiendeler, bli en interessant leke. Om du ikke ønsker at valpen skal ødelegger alle tingene dine er du nødt til å gi den sine egne leker. Husk at du aldri burde gi hunden dine gamle eiendeler, da hunden ikke vil kunne vite forskjellen på gamle og nye ting. Dette kan føre til at hunden får dårlige vaner.

Størrelse er viktig

En bra leke skal ikke være for stor eller for liten. For små leker kan sette seg fast i halsen og for store leker kan være ukomfortabelt og gi smerter i kjeven, spesielt for små hunder. Det er ikke bare størrelse som skal tas i betraktning for små hunderaser, men også vekt. En liten hund med svak kjeve vil ha vanskeligheter med p leke med en hard og tung leke.

Alder kan gjøre en forskjell

Du vil fort se at en valp full av energi vil trenge andre leker enn en voksen hund. Energiske valper vil trenge solide leker som ikke vil bli ødelagte raskt. For eldre hunder kan det være bedre med mindre og myke leker, som ikke vil irritere tannkjøttet og tenner. Myke gummiballer er ofte et bra valg for eldre hunder, selv om de er av liten rase.

Anbefalt for morsom tid med hunden din:

Opus Lynx | Komplett, kornfri ernæring for voksne katter

Opus Lynx er en korn- og glutenfri oppskrift inspirert av dietten til vill gaupe, rik på protein og fett, lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
gluten_free
Gluten fri
Protein: 40.0% (90% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Opus Farm | Komplett og kornfri ernæring for aktive hunder med sensitiv mage

Opus Farm er et korn- og glutenfritt fôr egnet for aktive hunder med et sensitivt fordøyelsessystem. En oppskrift med mye protein og fett, og lite karbohydrater.
grain_free
Kornfri
mono_protein
Begrensede animalske proteinkilder
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 38.0% (84% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 20.0%
Sjekk det ut

Individuell preferanse

Hver hund kan ha individuelle preferanser til hvordan leker de liker best. For noen hunder vil interaktive leker funke bedre, mens andre hunder kan like enkle baller eller frisbee. Hunden din kan elske å tygge på tau og foretrekker å tygge på lekene sine. Om du ikke vet hva hunden din foretrekker kan du velge litt forskjellig for å prøve deg frem.

Andre produkter for aktive hunder:

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Tips

Sensitive Valp Digest 7 kg | Tørrfôr som støtter utviklings behovene til sensitive valper

Støtter fordøyelse med vegetabilske fibre og frukto-oligosakkarider

kr 669,00

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.