For oppdrettere

Bli en del av Husse's oppdretterklubb og få fordeler som gir deg som oppdretter tilgang til konkurransedyktige priser på produkter av høyeste kvalitet.

Som medlem hos oss får du tilgang til fordeler, inkludert:

  • Gratis valpe- og kattungepakker til dine kjøpere
  • Eksklusive rabatter på kvalitetsfôr fra Husse 
  • Den beste kvalitet på produkter til katt, hund og hest
  • Hjemlevering og oppfølging fra din personlige Husse-kontakt

Kontakt oss

Fordeler ved medlemskap i oppdretterklubben:

Gratis levering når du bestiller over 600 kr

Gratis valpe- og kattungepakker

Rabatter fra hele Husse-sortimentet

Potensiell provisjon

Hvordan virker det?

Vårt medlemskap gir deg muligheten til å gi dine kunder alt de trenger for å begynne et liv med sine firbente venner. Husse vil gi dyrene den beste mulige starten på livet ved å tilby topp kvalitetsfôr med nøye utvalgte, naturlige råvarer tilpasset alle dietter og behov. Medlemskap i Husse's oppdretterklubb kommer med rabatter på store deler av sortimentet. Medlemskap gir deg også flotte velkomstpakker til valper og kattunger.

Sunn start med Husse

Husse jobber for å fremme en sunn livsstil for kjæledyr. Våre produktutviklere og veterinærer utvikler spesielt fôr til valper og kattunger med de beste ingrediensene og riktig balanse mellom alle komponenter for å sikre en sunn vekst og utvikling hos valper og kattunger. Gi dine kunder alt de trenger med Husse's startpakker.

Møt noen av medlemmene i Husse's oppdretterklubb

Møt en verdensvinner

Det norske kvalitetsoppdrettet NO* Perfect Illusions driver et lite og seriøst oppdrett av katterasene siameser og orientalsk korthår. Med fokus på rasetypiske katter med godt gemytt, oppvokst som en del av familien. På bildet er en blåskilpadde tabbymasket siameser som i 2022 vant i sin kategori på årets største katteutstilling i verden; World Winner Show i Belgia. 
- Fôring er en viktig del av det å holde katten sunn og i topp kondisjon.
Vi ønsker å takke Husse Norge for godt kvalitetsfôr.

Jordbærdalen Kennel

Gårdsjentas kennel er oppretter av rasen Dansk Svensk Gårdshund. Det er Birgitta Antonio som driver opprettet samtidig som hundetrening.

‘’Det er viktig for meg at de som kjøper valp vet hva som venter dem og hva en liten valp trenger. Så med valpen du kjøper hos meg kommer det til å følge med en mappe om valpens første tid og om videre av trening’ - Birgitta Antonio.

Kontakt oss og bli med i vår oppdretterklubb!

Bli med i Husse's oppdretterklubb og få alle fordelene som følger med medlemskapet!

Kontakt oss

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.