For oppdrettere

Bli en del av Club Husse og få goder som gir deg som oppdretter gode priser på produkter med topp kvalitet.

Som medlem hos oss kommer fordeler som f.eks:

  • Gratis valpe- og kattungepakker til dine kjøpere
  • Eksklusive rabatter på kvalitetsfôr fra Husse 
  • Den beste kvalitet på produkter til katt, hund og hest
  • Hjemlevering og oppfølging av din personlig Husse-kontakt

Kontakt oss

Fordeler fra oppdretterklubben:

Gratis levering

Gratis valpe- og kattungepakker

Rabatter fra hele Husse-sortimentet

Potensiell provisjon

Hvordan virker det?

Vårt medlemskap gir deg muligheten til å gi dine kunder alt de trenger for å begynne et liv med sine firbente venner. Husse vil gi dyrene den beste mulige starten på livet ved å tilby topp kvalitetsfôr med nøye utvalgte, naturlige råvarer tilpasset alle dietter og behov. Medlemskap i Husse's oppdretterklubb kommer med rabatter på hele 350+ produkter. Club Husse medlemskap gir deg velkomstpakker til valper og kattunger.

Sunn start med Husse

Husse jobber for å fremme en sunn livsstil for kjæledyr. Våre produktutviklere og veterinærer utvikler spesielt fôr til valper og kattunger med de beste ingrediensene og riktig balanse mellom alle komponenter for å sikre en sunn vekst og utvikling hos valper og kattunger. Gi dine kunder alt de trenger med Husse's startpakker.

Møt noen av medlemmene i Husse's oppdretterklubb

Møt en verdensvinner

Det norske kvalitetsoppdrettet NO* Perfect Illusions driver et lite og seriøst oppdrett av katterasene siameser og orientalsk korthår. Med fokus på rasetypiske katter med godt gemytt, oppvokst som en del av familien. På bildet er en blåskilpadde tabbymasket siameser som i 2022 vant i sin kategori på årets største katteutstilling i verden; World Winner Show i Belgia. 
- Fôring er en viktig del av det å holde katten sunn og i topp kondisjon.
Vi ønsker å takke Husse Norge for godt kvalitetsfôr.

Jordbærdalen Kennel

Gårdsjentas kennel er oppretter av rasen Dansk Svensk Gårdshund. Det er Birgitta Antonio som driver opprettet samtidig som hundetrening.

‘’Det er viktig for meg at de som kjøper valp vet hva som venter dem og hva en liten valp trenger. Så med valpen du kjøper hos meg kommer det til å følge med en mappe om valpens første tid og om videre av trening’ - Birgitta Antonio.

Kontakt oss og bli med i vår oppdretterklubb!

Bli med i Club Husse og få alle fordelene som følger med medlemskapet!

Kontakt din lokale distributør

eller skriv til oss på e-post: info@husse.no

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.