Vi jobber idag med å ferdiggjøre den norske nettsiden,
og den er rett rundt hjørnet!
Vi gleder oss til å høre responsen fra dere!

Gratis hjemlevering over 400,-

Gratis hjemlevering over 400,-

Gratis hjemlevering av fôr til hund og katt

Hos Husse ønsker vi å gi kundene våre best mulig service og tilbyr gratis hjemlevering av din bestilling – det blir ikke enklere enn det. For å gjøre det enkelt for deg som kunde og kjæledyreier tilbyr vi hjemlevering av dine produkter uten ekstra kostnad, slik at du sparer tid og slipper å gå hjem med tunge fôrsekker, da kan du heller ha mer tid sammen med kjæledyret ditt. Det å finne riktig hundemat på nettet er ikke alltid like lett, det samme gjelder kattemat. Det er ikke et problem hos Husse. Vi selger hunde- og kattemat med gode prisen og eksepsjonell kvalitet.

Husse tilbyr gratis hjemlevering når du kjøper hunde- eller kattemat fra oss, så lenge du bestiller for mer enn 400 - NOK. For bestillinger under 400 - NOK, tilbyr vi hjemlevering for 99 - NOK

Hunde- og kattemat har aldri vært enklere å finne online – kvaliteten er høy og bidrar til en sunnere livsstil for våre firbente venner. Husse har alt din hund eller katt måtte trenge og vi har bidratt til å gjøre livet som kjæledyreier enklere rundt om i hele verden.

Du kan også bestille tilbehør til din hårete venn og selvfølgelig leveres også dette gratis hjem til døren din.

Gratis hjemlevering av hundefôr

Det er ikke bare vi mennesker som må tenke på hva vi spiser for å holde oss friske og føle oss bra. Hunder, på den andre siden, er ikke veldig flinke til å reflektere over helse utfordringer, men spiser med glede alt de synes er godt. Da faller ansvaret for deres helse og velvære over på eieren.
Det kan være vanskelig å få oversikt over akkurat hvilket fôr som er riktig for din hund. Mange ulike faktorer må vurderes; hundens alder, rasen, mulige allergier, sykdommer, mage problemer og ikke minst hundens aktivitetsnivå. Naturligvis må fôret også smake godt for at hunden skal spise det hver eneste dag. Noen hunder favoriserer mykere fôr ovenfor hardere tørrfôr. Om du er usikker på hva din hund liker best, så kan du bestille en gratis vareprøve før du kjøper en større sekk. Du kan også spørre en av våre kunnskapsrike fôrrådgivere om tips til å velge riktig fôr til din hund.

Her hos Husse, finner du et bredt spekter av ulike fôrtyper – alt fra gluten-fritt til spesialtilpasset fôr for kastrerte hunder. Om du handler for mer enn 400 - NOK, kvalifiserer du også for gratis hjemlevering. Store sekker med tørrfôr er ofte veldig tunge å bære hjem, som du slipper unna med vår hjemlevering. Å handle fôr til din firbente venn har aldri vært enklere - gå inn i vår nettbutikk, velg det fôret som er riktig til din hund og få det levert hjem til døren. Vi gjør jobben og du får mer tid sammen med hunden din.

Gratis hjemlevering av kattefôr

Vi ønsker å gjøre din hverdag som katteeier enklere, ved å tilby gratis hjemlevering av kattemat. Vi vet at hverdagen er hektisk og det er lett å glemme forskjellige ting. Vi har alle tusen ting vi skal huske hver eneste dag, og vi er ikke alltid like flinke til å skrive handleliste før vi reiser på butikken.

Vi har alle vært der, du kommer endelig hjem fra arbeid og butikken med tunge handleposer, i gangen møter du din firbente venn og kommer på at du tømte sekken i dag morges før du dro. Da skjønner du at vår service er verdt sin vekt i gull. Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av kattemat, både vått og tørt. Vi har også godbiter og tilbehør til katten din som du kan få levert direkte hjem.

Om du trenger hjelp til å velge riktig fôr til katten din, hjelper vi deg gjerne. Alle katter, akkurat som oss mennesker, er forskjellige og har forskjellige behov når det kommer til mat. Noen katter kan ha mer sensitiv mage enn andre, de kan også ha forskjellige sykdommer som gjør at de ikke tåler alle typer kattemat. Vi har et bredt produktspekter og vi har noe som kan passe enhver.

Best av alt, vi leverer det direkte hjem til deg uten ekstra kostnad. Vi sørger også for at det blir levert til rett tid med vår personlige hjemlevering. Det er viktig for oss å tilby deg og din firbente venn best mulig service. Med vår hjemlevering slipper du å bære tunge poser med fôr og esker med kattesand hjem selv.

Vi tilbyr også gratis vareprøver, slik at du kan se om din katt liker maten før du kjøper en stor sekk.

Scroll