Usikker på hva du trenger?

Finn den perfekte retten for kjæledyret ditt eller få råd fra din lokale leverandør.

Finn din lokale leverandør

Skreddersydd hundemat

I Super Premium tørrfôrserien tilbyr vi produkter tilpasset behovene til kjæledyr i alle aldre - valper så vel som voksne og eldre hunder. Her finner du riktig fôr til hunden din, enten kjæledyret ditt er en liten, middels eller stor. Super Premium-serien inkluderer også hundemat designet for firbeinte etter sterilisering, og for hunder som sliter med overvekt. Hos Husse bryr vi oss om helsen og velværet til hvert kjæledyr. Alt vi gjør, gjør vi med omsorg for våre firbeinte venner. Det er grunnen til at ernæringsfysiologene våre gjør alt for å sikre at hvert hundefôr er skreddersydd for de individuelle behovene til et kjæledyr på alle stadier av livet.

Hundemat - hva bør du være oppmerksom på når du velger det?

Når du velger riktig fôr til hunden din, må du først og fremst vurdere kjæledyrets krav. Hver hund er forskjellig og trenger et kosthold som passer deres livsstil, aktivitetsnivå og størrelse. Det er ingen enkel hundefôr formel som vil fungere for hunder av alle raser og aldre. Når det gjelder å velge riktig fôr til hunden din, kan hver minste detalj utgjøre en forskjell. Så, når du velger et fôr til hunden din, tenk på alle detaljene. Husk at din lokale Husse representant mer enn gjerne hjelper deg med å finne riktig fôr til hunden din. I tillegg kan vårt Finn det perfekte matverktøyet hjelpe deg med å velge hundemat. Men la oss gå tilbake til begynnelsen. Hva bør du vurdere når du velger hundemat?

Alder på hunden

Start med hundens alder. Valper trenger et helt annet kosthold enn voksne hunder. I det første leveåret må du gi kjæledyret ditt alle vitaminer og mineraler for å støtte den sunne veksten og utviklingen av valpen, men vil også sikre en optimal fordøyelse. I voksen alder vil riktig fôr for hunden din sikre kjæledyrets velvære for en optimal og lang levetid. Eldre hunder trenger også å få en formel som er skreddersydd for deres behov, fordi deres ernæringsbehov endres og utvikler seg med alderen. En eldre hund er vanligvis mindre aktiv og trenger ikke like mye energi i kosten som voksne og aktive hunder. Mat med for høyt fettinnhold og høye kalorier kombinert med eldre og mindre aktivt kjæledyr kan føre til vektøkning, overvekt og til og med fedme. I høy alder kan hunder utvikle ledd problemer, matfølsomhet eller fordøyelsesproblemer. Riktig fôr til en eldre hund vil støtte ledd arbeidet og vil ikke irritere den sensitive magen til en seniorhund.

Hundestørrelse

Hundemat må velges riktig, ikke bare for deres alder, men også for deres størrelse. Energibehovet til hunder med store raser vil være mye lavere enn for små raser. I tillegg er størrelsen på fôret viktig her. Hundemat til store og gigantiske raser må ha større småbiter som store hunder ikke vil kunne svelge hele så lett. Hos store hunder vil bare den økte størrelsen på kubbene og deres tekstur støtte den mekaniske rengjøringen av tennene.

Individuelle behov

Har du en sterilisert hund hjemme? Eller kanskje kjæledyret ditt har fordøyelsesfølsomhet? I Super Premium-linjen kan du enkelt finne en formel som passer perfekt til kjæledyrets spesifikke diettbehov. Vårt tørrfôr er designet for hunder med matallergier og sensitive fordøyelsessystemer. Super Premium-serien inkluderer også formler som passer for hunder etter sterilisering eller overvektige hunder. I denne serien finner du også kornfrie og hypoallergene formler som vil fungere utmerket for kjæledyr med sensitiv mage eller matallergi. Har du en hund med hvit pels? Du finner fôr med redusert innhold av kobber og betakaroten, som ikke vil gi misfarging av hundens pels.

Er tørr hundemat et godt valg?

Tørr hundemat er den beste måten å mate hunden din på. Våre oppskrifter innholder ingrediensene av høyeste kvalitet som gir fôret vårt utmerket smak. Hvorfor er det ellers verdt å velge tørr hundemat? Ikke alle kjæledyr er vant til å pusse tennene, og noen hunder liker virkelig ikke å pusse. Tørrfôr til hunder er et ekstra hjelpemiddel for å redusere plakk og tannstein, da de knasende småbitene støtter den mekaniske rengjøringen av tennene under måltidet. For mange kjæledyreiere er det en stor fordel at tørt hundefôr er lett å lagre og holder lengre. Med en diett basert på tørrfôr, er det viktig å gi kjæledyret ditt konstant tilgang til vann. Tørr hundemat er også lett å porsjonere og veldig hygienisk. Bekvemmeligheten med porsjonering er spesielt nyttig når du introduserer et nytt fôr - det vil være mye lettere for deg å måle porsjoner av det nye og eksisterende fôret og blande dem sammen i riktige proporsjoner for gradvis å venne hunden til den nye sammensetningen av fôret.

Toppkvalitets tørrfôr til hunder

Super Premium tørrfôr til hunder er laget utelukkende av råvarer av høyeste kvalitet og basert på tradisjonelle, skandinaviske oppskrifter. Den høye kvaliteten på ingrediensene som brukes sikrer utmerket fordøyelighet og god smak. Husses produksjonslinjer er under konstant veterinærkontroll for å sikre at dine firbeinte får produkter av høyeste kvalitet rike på alle vitaminer og mineraler. Super Premium tørrfôr til hunder er rik på prebiotika som sikrer riktig bakterieflora i tarmen. I tillegg inneholder Super Premium-fôret antioksidanter og omega-fettsyrer som støtter den naturlige immuniteten, de har anti-inflammatoriske egenskaper og støtter arbeidet til hundens hjerne. Den har blitt skreddersydd til behovene til hunder i forskjellige aldre, størrelser og nivåer av fysisk aktivitet. Disse formlene er et riktig balansert kosthold for kjæledyret ditt som ikke krever ekstra tilskudd, med mindre veterinæren din anbefaler noe annet.

Svensk kvalitet for kjæledyrene dine

1987
Siden 1987 har Husse tilbudt gratis hjemlevering av kvalitetsprodukter til hunder og katter i hele Europa.
50+
Husse-produkter er tilgjengelige i over 50 land over hele verden.
1000+
Over 1000 franchisetakere gir råd og leverer produkter på døren.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi begynte med Husse allerede som valp. Han elsker Husses Prima Plus, som han spiser hver dag sammen med deilig våtfôr.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm, og siden har han elsket Husse. Bamford vokser seg stadig større og er snart klar for å bytte til nytt voksenfôr, som vil passe denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.