For oppdrettere

Bli en del av Club Husse og få goder som gir deg selv og dine kunder gode priser på Svenske produkter med topp kvalitet.

Med medlemskap kommer fordeler som f.eks:

  • Gratis levering på alle dine bestillinger
  • Den beste kvalitet på produkter til katt, hund og hest
  • Rabatter på deler Husse produktspekteret
  • Potensiell kommisjon

Kontakt oss

Fordeler fra oppdretterklubben:

Gratis levering

Produkter av høyeste kvalitet

Rabatter fra hele Husse-sortimentet

Potensiell provisjon

Hvordan virker det?

Vår Breeders Club gir deg muligheten til å gi dine kunder alt de trenger for å ta med sitt nye kjæledyr hjem. Husse vil vi gi dyrene den best mulige starten på livet ved å tilby topp kvalitet fôr med nøye utvalgte, naturlige råvarer tilpasset alle dietter. Medlemskap i Husse Breeders Club kommer med rabatter på hele 350+ produkter. Breeders Club medlemskap gir deg velkomstpakker til kattunger og valper og mulighet til kommisjon.

Sunn start med Husse

Husse vil vi fremme en sunn livstil for kjæledyr. Våre utviklere og veterinærer utviklet spesielt fôr til valper og kattunger med de beste ingrediensene og riktig balanse mellom alle komponenter for å sikre en sunn vekst og utvikling hos kattunger og valper. Gi dine kunder alt de trenger med Husse startpakker.

Møt medlemmene i Husse Club

Meet Alice

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Alice Martin from Paris

Jordbærdalen Kennel

Gårdsjentas kennel er oppretter av rasen Dansk Svensk Gårdshund. Det er Birgitta Antonio som driver opprettet samtidig som hundetrening.

‘’Det er viktig for meg at de som kjøper valp vet hva som venter dem og hva en liten valp trenger. Så med valpen du kjøper hos meg kommer det til å følge med en mappe om valpens første tid og om videre av trening’ - Birgitta Antonio.

Kontakt oss og bli med i Husse Breeders Club!

Bli med i Husse Breeders Club og få alle fordelene som følger med medlemskap!

Kontakt din lokale leverandør

eller skriv e-post på: info@husse.no

Kontakt oss og bli med i Husse Breeders Club!

Bli med i Husse Breeders Club og få alle fordelene som følger med medlemskap!

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.