Rottweiler

En brukshund og familiehund som krever aktivisering og stimulering.

Rottweiler er en rase av store, muskuløse arbeidshunder. Det er en flott, arbeidsom rase som er lærevillig og oppmerksom.

iconOpprinnelsesland: Tyskland
iconFCI-klassifisering: Gruppe 2, avsnitt 2.1 Mollosian, Mastiff
iconTemperament: lydig, lærevillig, selvsikker, modig, lojal
iconFarger: svart, brun, mahogny
iconVekt: Hunn: 35–48 kg, Hann: 50–60 kg
iconHøyde: Hunn: 56–63 cm, Hann: 61–69 cm
iconForventet levetid: fra 8 til 10 år

Rottweiler valper

Rottweiler er en rase som er arbeidsglad, barnekjær og hengiven ovenfor de rundt seg. Den kan beskrives med høy arbeidsvilje og et stabilt lynne. I dag egnes rasen til alt fra familiehund, redningshund, terapihund til tjenestehund og i konkurranser. Den vises også på utstilling. En allsidig rase.

Rottweiler ernæring

Rottweilers er en ganske aktiv hunderase, så de krever en betydelig mengde fysisk aktivitet gjennom dagen. Store hunderaser kan ha større risiko for problemer med ledd og bein enn mindre hunder. Derfor bør et godt fôr til store hunderaser ha tilsatt glukosamin og kondroitin som kan bidra til å støtte deres ledd- og skjeletthelse. Optimal Giant er et fôr som er spesielt utviklet for å tilfredsstille behovene til store og gigantiske hunderaser. Rottweilers spesielle kroppsform gjør dem mer utsatt for gastrisk volvulus - med matskåler laget for sakte-spising kan du redusere sjansene for at det skjer. Tørrfôr til store og gigantiske hunderaser er også laget med sterkere kjever i tankene - jo større størrelse på bitene, desto mer mekanisk rengjøring av tennene.

Anbefalt for Rottweiler voksne:

Sensitive Digest Giant | Hypoallergisk tørrfôr for hunder av store raser med fordøyelses problemer

Digest Giant er et glutenfritt produkt med begrensede kilder til animalsk protein, egnet for hunder som lider av allergier og/eller sensitive fordøyelsessystemer. Tilsatt kondroitin og glukosamin for å støtte leddhelsen og tilpasset kibblestørrelse for kjevene til store og gigantiske raser.
hypo_allergenic
mobility
Mobilitet
Rasestørrelse: Store raser
Protein: 24.0% (73.5% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 14.0%
Sjekk det ut

Optimal Giant | Balansert tørrfôr for hunder av store raser

Optimal Giant passer for voksne hunder av gigantiske raser med normalt energibehov. Inneholder kondroitin og glukosamin for å støtte sunne ledd og bein. Fôrkulene er tilpasset kjevene til store og gigantiske raser for å støtte mekanisk rengjøring av tennene.
mobility
Mobilitet
taurine
Taurin
Rasestørrelse: Store raser
Protein: 23.5% (71% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 13.0%
Sjekk det ut

Detaljert beskrivelse av Rottweiler

Rottweiler er en lojal, arbeids- og familiehund

Historie

Det antas at historien til Rottweiler er sterkt knyttet til romerne. Forfedrene til moderne Rottweilers voktet romerske leire og ble ofte brukt som gjeterhunder. Mange ganger gjennom historien ble hunder av denne rasen brukt som sledehunder til å transportere proviant og ammunisjon. Slakterier fra middelalderen fant også disse hundene veldig nyttige - disse sterke hundene trakk tunge vogner fulle av kjøtt og pleide å beskytte hjemmene til sine mestere. Gjennom årene endret utseendet til Rottweilere seg og hundene ble mer muskuløse.

Utseende

Den massive og muskuløse kroppen til en Rottweiler er veldig proporsjonal. Disse hundene er tette, med dype ribbein og muskuløs rygg. Rottweilers har sterke poter og ben. Hunder av denne rasen har et stort hode med en litt avrundet panne og bred snute og forsiktig buet nakke. Ørene er vidhellige og sitter høyt på hodet og dingler løst ved siden av hodet. Rottweilers har mandelformede øyne, vanligvis mørkebrune. Pelsen deres er middels lang, ganske grov å ta på. Hunder av denne rasen kan oftest sees med brent-svart pelsfarge.

Atferd

Arbeidsglad, oppmerksom og lojal rase.

Krav

De foretrekker en viss mengde fysisk aktivitet og / eller mental stimuli - denne rasen vil nyte lange turer, fotturer eller løping og nesten hvilken som helst form for fysisk aktivitet du kan tenke deg.

Daglig pleie

Grov og glatt pels av en rottweiler krever ikke spesiell pleie, slik at du enkelt kan børste den en gang i uken. I løpet av røytesesongen kan du børste hunden oftere, noe som vil redusere antall hår du vil finne rundt omkring i hjemmet. Sjekk hundens poter og ører regelmessig, og husk å påfør krem på hundens poter etter lange turer.

Perfect products for Rottweiler

Sensitive Digest Giant 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for å fremme jevn fordøyelse

kr 999,00

Optimal Giant 12 kg | Balansert tørrfôr for hunder av store raser

Med høykvalitets protein og taurin for å støtte sterke muskler og et sunt hjerte

kr 879,00

Tips

Valp Maxi 12 kg | Balansert ernæring for valper og mødre av store raser

Med taurin for å støtte et sunt hjerte under lang vekstperiode

kr 899,00

Hadde kjæledyret ditt noen spesielle behov eller tilstander som ikke er typiske for rasen?

Ta vår korte quiz og finn ut hva vi foreslår for ditt kjæledyr.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.