Cocker Spaniel

Glad i natur med stadig logrende hale. Mild og kjærlig, likevel full av liv og overflod. Elsker vann.

Coker spaniel er en mellomstor hunderase fra gruppen retrievere og vannhunder. Oppdrettet først og fremst som jakthund.

icon

Land:

England
icon

FCI Gruppe:

Gruppe VIII, seksjon 2, Retrievere
icon

Temperament:

Kjærlig, vennlig, leken, tillitsfull, lydig, stille
icon

Farger:

Svart, rød, gylden, sjokolade, brent svart, brent brun
icon

Vekt:

Tispe 12-15 kg, Gutt 13-16 kg
icon

Høyde:

Tispe 36 - 41 cm, Gutt 38 - 43 cm
icon

Levetid:

12 - 15 år

Coker spaniel valper

Selv om coker spaniel er en leken og omgjengelig hund, kan han være litt sta og valpetrening kan utgjøre litt av en utfordring. Vær tålmodig og ikke gi opp hvis du vil se resultater. Du må være konsekvent, men ikke streng når du jobber med coker spaniel-valper. Spaniels har en sterkt utviklet trang til å glede eieren, noe som virkelig kan komme godt med under trening med spanielvalper. Husk alltid å belønne hunden din for riktig utførte kommandoer eller øvelser. Ros og klapp hunden din, og ikke glem å tilby en velsmakende matbit som belønning. Bravo-snacks er en herlig godbit for trening, da du enkelt kan bryte dem i mindre biter.

Coker spaniel ernæring

Coker Spaniel er en hund med stor appetitt, å velge riktig fôr bør ikke være for stort problem. Både tørr og våt hundemat vil fungere fint for en spaniel. Ukontrollert appetitt hos denne hunderasen kan føre til overvekt og fedme, så overvåk hundens matinntak og ikke overfôr. Mat hunden din etter en tidsplan, helst to til tre ganger om dagen. Del den anbefalte matporsjonen i mindre måltider og mat dem på fastsatte tidspunkter. Ikke mat hunden din mellom vanlige måltider, og hvis du gir valpen godbiter, vær oppmerksom på ingredienslisten og mengden snacks du gir.

Anbefalt fôr for Cocker Spaniel:

Prima Plus | Komplett og balansert ernæring for voksne hunder som trenger å vedlikeholde vekten

Prima Plus passer for hunder med normalt eller lavt energibehov. Tilsatt C vitamin, moderat fett og kaloriinnhold vil holde hunden i form og forebygge overvekt.
l_carnitine
L-carnitine
mobility
Mobilitet
Rasestørrelse: Alle rasestørrelser
Protein: 22.5% (60% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 10.0%
Sjekk det ut

Optimal | Komplett og balansert ernæring for aktive hunder

Optimal er utviklet for hunder med normalt til høyere energibehov. Optimaliserte fôrkuler for å støtte mekanisk rengjøring av tennene for en sunnere munnhelse.
energy_plus
Energi+
immune_system
Immunitetsstøtte
Rasestørrelse: Medium raser
Protein: 26.0% (71% animalsk protein med totalt proteininnhold)
Fettinnhold: 16.0%
Sjekk det ut

Detaljert beskrivelse av Coker spaniel

Coker spaniel er en rase av livlige og morsomme hunder. Spaniels er en mild hunderase som har en tendens til å danne nære relasjoner med familien sin. Hunder av denne rasen er ganske aktive og intelligente, så det er ikke så stor utfordring å lære dem kommandoer.

Utseende

Coker spaniel er en hund med en ganske harmonisk bygning. Coker spaniel er formet veldig proporsjonalt og de har en glatt og silkeaktig pels. Spaniels har hoder med velutviklede hodeskaller og firkantet snuteparti og dekket med lange hårører. Coker spaniel har fyldige og runde øyne, mørke og samsvarer vanligvis med pelsens farge. Hunder av denne rasen har sterke og kompakte kropper, dypt bryst og rette, sterke ben.

Oppførsel

Coker spaniel er en rase med mye entusiasme og energi. Det er en flott følgesvenn for en aktiv eier. Spaniels er nysgjerrige, vågale og elsker å leke. Hunder av denne rasen er veldig omgjengelige - de elsker å tilbringe tid i selskap med eierne sine. De liker å leke med barn, men de kommer best overens med eldre barn. De danner lett bånd med andre hunder og dyr. Spaniels er perfekte vakthunder, da de reagerer på de minste lyder. Coker spaniels kan raskt tilpasse seg nye omgivelser eller rutiner, så de blir gode reisevenner.

Krav

Spaniels elsker å svømme og tilbringe tid i og rundt vannet. Hold øye med hunden din når du er i nærheten av vannmasser, spesielt de du fortsatt ikke er kjent med. Husk å tørke hundens ører etter hver svømmetur eller et bad – en varm og våt øregang gir et perfekt miljø for bakterievekst som kan føre til infeksjoner.

Daglig omsorg

Coker spaniels er kjent for å røyte og de krever vanligvis daglig børsting. Etter høstsesongen kan du gå unna med å børste spanielen en gang i uken. Under børsting, vær nøye med hundens poter og armhuler - dette er stedene hvor floker dannes raskest. Spaniels krever regelmessig trimming og stell.

Perfekte produkter for Cocker Spaniel

Prima Plus 2 kg | Komplett og balansert ernæring for voksne hunder som trenger å vedlikeholde vekten

Med glukosamin for å støtte optimal leddhelse og mobilitet

kr 229,00

Optimal 12 kg | Tørrfôr til hunder designet for å møte økt energibehov

Inneholder optimale nivåer av protein og fett for å opprettholde mager muskelmasse

kr 849,00

Tips

Sensitive Digest 2 kg | Glutenfri oppskrift med begrensede animalske proteinkilder

Med lett fordøyelige proteiner og karbohydrater for en bedre fordøyelse

kr 249,00

Tips

Sensitive Ocean Care 12,5 kg | Glutenfri oppskrift med én enkelt animalsk proteinkilde

Med omega-fettsyrer for å støtte hud og en skinnende pels

kr 1 049,00

kr 899,00

Valp Farm 12 kg | Kornfrie småbiter med høyt animalsk proteininnhold fra begrensede kilder

Med psyllium, frukto-oligosakkarider og vegetabilske fibre for jevn fordøyelse

kr 999,00

Hadde kjæledyret ditt noen spesielle behov eller tilstander som ikke er typiske for rasen?

Ta vår korte quiz og finn ut hva vi foreslår for ditt kjæledyr.

Husse’s glade kjæledyr!

 

Kobi

Kobi started med Husse allerede som valp. Etter å ha prøvd flere andre premium merker hadde ham slitt med mageplager, men når hun byttet til Husse forsvant alle symptomene. Kobi elsker prima plus, sammen med våtfor.

Bamford

Bamford fikk prøve Valp Farm og spiste nesten opp hele sekken pa to uker. Han elsker Husse og skal snart over på voksen fôr som passer denne spreke karen perfekt.

Vi blir satt pris på av

Bli med i pakken vår!

Jobb de timene du vil, tjen den inntekten du ønsker, driv i ditt eget nærområde.

Jobb med oss

Husse - Svensk kvalitetsfôr til hunder, katter og hester

Husse er en svensk produsent av fôr til hunder, katter og hester med over 30 års erfaring på markedet i over 50 land. Husse’s hovedmål er å fremme en sunn livsstil for dyr. Husse’s fôr, godbiter og kosttilskudd er kun laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet. Alle produktene produseres etter tradisjonelle skandinaviske oppskrifter, og produksjonslinjene er under konstant veterinærkontroll. Bortsett fra kvaliteten på Husse-produktene, betyr det også kvaliteten på tjenesten. Husse-distributører har høy kompetanse på dyreernæring og hjelper deg gjerne med å velge riktig kosthold for din hund, katt eller hest. Husse-produkter er ikke tilgjengelig i et tradisjonelt salgsnettverk – vi leverer dem rett fra fabrikk til kunde, slik at vi kan tilby produkter av høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser. Husse’s kvalitetsfôr kan alltid bestilles med dør-til-dør levering.

Alt du trenger til kjæledyret ditt på ett sted

I Husse’s katalog finner du alt du trenger til deg og ditt kjæledyr. Vårt tørrfôr – til hunder og katter gir et optimalt kosthold – finn ditt optimale tørrfôr for en riktig og balansert diett tilpasset behovene til hunder og katter av ulike størrelser og på ulike stadier i livet. Fra valper og kattunger til voksne og eldre. Har du en hund eller katt med spesielle ernæringsbehov? Vi tar oss av de spesielle behovene til dyr med sensitivt fordøyelsessystem og matallergier likeså etter sterilisering eller kastrering. Vi har også perfekt fôr til kjæledyr med tendens til overvekt. Leter du etter leker til hunder og katter? Husse leker er laget av materialer av høyeste kvalitet, de er slitesterke og vil gi kjæledyret ditt timevis med underholdning. Godbiter til hunder, katter og hester er et velsmakende tillegg til kostholdet og en flott belønning under trening.